Kansellere Todoist Business- eller Todoist Premium-kontoen din

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Hvis du vil kansellere Todoist Business- eller Todoist Premium-abonnementet ditt for å nedgradere til en gratis konto, gjør du følgende:

Todoist Business

På nettsiden vår må teamets administrator gjøre følgende for å nedgradere fra Todoist Business:

  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Velg Todoist Business-administrator.
  3. Gå til Konto og fakturering-fanen.
  4. Klikk på Kanseller Todoist Business-koblingen.
  5. Bekreft kanselleringen ved å skrive inn passordet ditt.

Hvis du har tid igjen av abonnementet ditt på Todoist Business når du nedgraderer, skal kontoen konverteres til Todoist Premium med like mye tid igjen. Noen ganger fungerer ikke dette helt som det skal. Dersom du mister abonnementet ditt, er det bare å ta kontakt med kundestøtten vår for å få løst problemet.

Todoist Premium

Hvis du vil kansellere Premium-abonnementet ditt innen 30 dager fra kjøpet og få pengene refundert, må du kontakte kundestøtten vår. Hvis du har hatt abonnementet ditt i mer enn 30 dager, vil du ikke få pengene refundert, men du kan sørge for at abonnementet ditt ikke er satt til automatisk å fornyes neste fakturasyklus.

Det er forskjellige måter å slå av automatisk fornyelse for Todoist Premium på, basert på betalingsmåten du brukte:

  • Kredittkortbetalinger foretatt via Todoist vil ikke automatisk fornyes.
  • App Store-abonnementer fornyes automatisk som standard, så du må manuelt kansellere dem. Du finner alternativet for å kansellere automatisk fornyelse ved å se på Apple ID-en din i iTunes eller App Store og velge «Abonnementer».
  • PayPal- og Google Play Store-abonnementer fornyes noen ganger automatisk og andre ganger ikke, avhengig av mange faktorer. I dette tilfelle bør du sjekke PayPal- eller Play Store-kontoen din, for å sjekke om det er et periodisk Todoist-abonnement der. Hvis du finner et slikt abonnement, er det bare å fjerne det.

Refusjoner

Hvis du kansellerer Premium- eller Business-abonnementet ditt innen 30 dager fra du kjøpte det, kvalifiserer du for en fullstendig refusjon i samsvar med retningslinjene våre for refusjoner.

Ta kontakt med kundestøtten vår og fortell at du ønsker å få pengene dine refundert. Du må oppgi kvittering på betaling eller bestillingsnummeret ditt.

Hvis du brukte App Store til å foreta kjøpet, må du kontakte Apple direkte for å motta refusjonen (siden Apple ikke lar oss gjennomføre refusjoner).