Arkiver et prosjekt

Business

Hvis du er ferdig med et prosjekt, kan du arkivere det for å fjerne det fra listen din med aktive prosjekter. Du kan se alle dine arkiverte prosjekter, og hente dem tilbake fra arkivet, når som helst.

1. Høyreklikk på prosjektet du vil arkivere.
  2. Velg Arkiver fra menyen.
  1. Klikk eller trykk på prosjektet du vil arkivere.
  2. Klikk eller trykk på de tre prikkene i prosjektets øvre høyre hjørne.
  3. Velg Arkiver prosjekt.
  1. Trykk på prosjektet du vil arkivere.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Trykk på Endre prosjekt.
  4. Trykk på Arkiver prosjekt-knappen.
  5. Trykk på Arkiver prosjekt, for å bekrefte at du vil arkivere det.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i listen med prosjekter trykker du på Administrer prosjekter.
  3. Trykk på prosjektet du vil arkivere.
  4. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  5. Velg Arkiver.
  6. Velg Ja for å bekrefte at du vil arkivere.