Endre et prosjektnavn

Business

Enten du må rette opp en skrivefeil eller du må endre tittelen helt, kan du se hvordan du endrer et prosjektnavn i Todoist her:

1. Før pekeren over prosjektet du vil endre navnet på, og klikk på de tre prikkene som dukker opp til høyre for navnet.
  2. Velg Endre prosjekt fra rullegardinmenyen.
  3. Skriv inn det nye navnet.
  4. Klikk på Lagre.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i listen med prosjekter trykker du på Administrer prosjekter.
  3. Trykk på prosjektet du vil endre navn på.
  4. Skriv inn det nye navnet til prosjektet i Navn-feltet.
  5. Trykk på send-ikonet øverst til høyre for å lagre endringene dine.
  1. Sveip fra høyre til venstre på navnet til prosjektet du vil endre navn på.
  2. Trykk på blyant-ikonet.
  3. Skriv inn det nye navnet til prosjektet i Navn-feltet.
  4. Trykk på Ferdig øverst til høyre for å lagre endringene dine.
  1. Klikk på prosjektet du vil endre navn på.
  2. Klikk på de tre prikkene i øverst til høyre.
  3. Velg Endre prosjekt fra rullegardinmenyen.
  4. Skriv inn det nye navnet til prosjektet i Navn-feltet.
  5. Klikk på Lagre.

Du kan også skille prosjektene dine ved å endre prosjektfarge.