Todoist for læresteder

Business

Registrerte studenter, lærere og personer i administrative stillinger på læresteder kvalifiserer for en 50 % rabatt på Todoist Business, for å hjelpe dem med å holde seg organisert og på rett spor, i arbeidet mot ett av livets viktigste mål.

Slik søker du om rabatt

Hvis du er en registrert student, lærer eller person i administrativ stilling på et lærested, og du er interessert i å søke om rabatten på 50 %, gjør du følgende for å sende inn en søknad:

1. Du eller lærestedet ditt må ha en Todoist Business-konto før du søker om rabatten. Du kan finne ut mer om Todoist Business ved å se på siden vår som sammenligner abonnementene.
  • Hvis du allerede har en Todoist Business-konto, kan du hoppe rett til trinn 2.
  • Hvis du allerede har en Todoist Free- eller Todoist Premium-konto, kan du enkelt gjøre om denne til Todoist Business, uten å miste data, ved å starte en 30 dagers gratis prøveperiode.
  • Hvis du ikke har en Todoist- eller Todoist Business-konto, kan du starte din gratis Todoist Business-prøveperiode her.
  • Fyll ut søknadsskjemaet på todoist.com/education. Du vil bli bedt om å inkludere følgende informasjon:
      • Navnet ditt
      • E-postadressen sin (.edu eller tilsvarende i lander der du bor foretrekkes)
      • Todoist Business-teamnavnet ditt
      • E-posten du bruker med Todoist Business-kontoen din (sørg for at det er administratorens e-postadresse tilknyttet ditt teams Todoist Business-konto, ikke nødvendigvis din egen e-postadresse).
      • Ditt lærested / din organisasjon / din institusjons navn
      • Ditt lærested / din organisasjon / din institusjons nettsted
      • Ditt lærested / din organisasjon / din institusjons plassering (fylke og land)
      • En kort beskrivelse av institusjonen eller prosjektet du vil bruke Todoist Business med
      • Offisielle dokumenter som beviser at du kvalifiserer til rabatten. Eksempler på tilstrekkelig dokumentasjon inkluderer oppdatert, gyldig versjon av følgende (eller tilsvarende der du bor): student-ID, fakultets-ID, skjermbilde av profilsiden til student/fakultetsansatt, nylig karakterkort, sertifikat/bekreftelse på registrering eller relevant ansettelsesbrev
      For mer informasjon om hvorfor rabatten kun gjelder for Todoist Business og ikke Todoist Premium, kan du lese det første spørsmålet i seksjonen med vanlige spørsmål nedenfor.

Slik fungerer rabatten

Vi vil gå gjennom søknaden din og kontakte deg innen ti virkedager.

Når du er godkjent, vil rabatten automatisk gjøre seg gjeldende for Todoist Business-prisen din fra det øyeblikket og et helt år. Fakturaer du mottar i løpet av det neste året vil være på 50 % av full pris.

• Hvis du ikke har brukt Todoist Business før og fortsatt er i prøveperioden på 30 dager når du blir godkjent, vil det første trekket ditt ha en rabatt på 50 %. Hvis du søker helt mot slutten av prøveperioden din, rekker vi kanskje ikke se gjennom søknaden og legge inn rabatten før du trekkes første gang, så søk helst så tidlig som mulig.
      • Hvis du allerede er en Todoist Business-bruker, vil den neste fakturaen din ha en rabatt på 50 % så fort søknaden er godkjent.

Hvis søknaden din ikke godkjennes, sender vi deg en e-post for å informere deg om dette. Du kan da velge å kansellere Todoist Business-kontoen din, hvis du ønsker det.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg få rabatten på Todoist Premium?

Svar: Dessverre gjelder denne rabatten kun for Todoist Business, på grunn av måten betalingene av serverne håndteres på.

Vi ber deg konvertere kontoen din til en Todoist Business-konto, hvor du kan dra nytte av alle de samme funksjonene som Todoist Premium (i tillegg til et par ekstra funksjoner) for samme pris. Todoist Business kan brukes av både individer og team.

Merk deg at det å konvertere til Todoist Business ikke vil påvirke dine eksisterende prosjekter eller oppgaver på noen som helst måte.

Spørsmål: Kan rabatten gjøres gjeldende for fakturaer jeg allerede har betalt? Vil den beregnes proporsjonalt?

Svar: Nei, vi kan ikke refundere fakturaer du allerede har betalt. Rabatten vil ikke beregnes proporsjonalt på noen måte, den vil gjelde fullt ut for alle fremtidige betalinger.

Dette gjelder også ved slutten av den gratis prøveperioden. Hvis vi godkjenner søknaden etter at den gratis prøveperioden på 30 dager er over, vil vi ikke kunne refundere deg for den første måneden. Det er derfor det er viktig å søke så tidlig som mulig.

Spørsmål: Jeg har sendt søknaden min, men har ikke hørt noe. Hvor lang tid tar det?

Svar: Vi prøver å svare på søknader innen ti virkedager. Hvis det har gått over ti virkedager, kan du ta kontakt med kundestøtten vår.

Spørsmål: Hva er mitt «Todoist Business-teamnavn» og hvor finner jeg det?

Svar: Ditt Todoist Business-teamnavn er teamnavnet du brukte da du opprettet Todoist Business-kontoen din.

Hvis du har glemt Todoist Business-teamnavnet ditt, finner du det det ved å logge inn på Todoist-administratorverktøyet, noe du gjør ved å følge instruksjonene nedenfor:

• På nett logger du deg inn på Todoist. Sørg for at du er logget inn på administratorkontoen for dette Todoist Business-teamet.
      • Klikk på tannhjulet øverst til høyre
      • Velg Todoist Business-administrator.
      • Klikk på Konto og faktura-koblingen til venstre.
      • Kontonavnet ditt finner du under Teamnavn.

Spørsmål: Hva om jeg ikke kan skaffe til veie den forespurte informasjonen for å bevise utdanningsstatusen min? Kan jeg allikevel få rabatten?

Svar: Hvis du ikke kan bevise utdanningsstatusen din ved hjelp av dokumentene nevnt ovenfor, kan vi ikke gi deg rabatten. Vi kan ikke gjøre noen unntak.

Spørsmål: Hva om jeg endrer e-postadressen jeg bruker som administrator for Todoist Business? Hva hvis jeg vil overføre eierskap til en annen administrator?

Svar: Rabatten din vil gjelde for Todoist Business-kontoen, ikke for selve e-postadressen. Så lenge kontoen er aktiv, vil den fortsatt ha rabatten.

Spørsmål: Hvor lenge er rabattperioden, og hva skjer når rabattperioden er over?

Svar: Rabatten din er gyldig i ett år fra datoen den godkjennes. Vi sender deg en påminnelse 14 dager før rabatten din utløper. Hvis du vil søke igjen, må du huske å sende inn søknaden din minst ti dager før den utløper. Du gjør dette ved å gå til todoist.com/education, for deretter å følge de samme trinnene som du gjorde forrige gang.

Når rabatten din utløper, kan du velge å søke på nytt ved å gå til todoist.com/education og følge de samme trinnene som du gjorde forrige gang.

Hvis du ikke lenger er en student, kan du ganske enkelt la abonnementet ditt gå over til en vanlig Todoist Business-konto, hvor du faktureres den vanlige prisen. Du gjør dette ved å la kontoen din automatisk fornye seg.

Du kan også nedgradere kontoen din når som helst og fortsette å bruke alle de grunnleggende funksjonene til Todoist helt gratis.

Spørsmål: Hva skjer hvis jeg ikke lenger er en student?

Svar: Hvis du ikke lenger er en student eller ansatte på et læringsstedet, kan du fortsette å bruke Todoists avanserte funksjoner til vanlig pris. Bare la abonnementet ditt fornye seg, og du vil automatisk belastes den fulle prisen for det kommende året.

Du kan også nedgradere kontoen din når som helst og fortsette å bruke alle de grunnleggende funksjonene til Todoist helt gratis.