Endre navn eller avatarbilde

Business

Endre navn eller avatarbilde

Sørg for at Todoist er oppdatert ved å endre navnet eller profilbildet ditt. Slik gjør du det:

1. Trykk på tannhjulet øverst til høyre og velg Innstillinger.
  2. Åpne Konto-fanen.
  3. Klikk på Rediger ved siden av navnet ditt, for å endre det. Skriv inn det nye navnet og klikk på Lagre.
  4. For å endre avataren din, klikker du på din nåværende avatar. Velg Rediger. Klikk på Velg fil og velg et bilde fra datamaskinen din. Klikk deretter på Last opp bilde.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til venstre og velg Konto.
  2. Klikk på Rediger.
  3. Klikk på Rediger ved siden av navnet ditt, for å endre det. Skriv inn det nye navnet.
  4. For å endre avataren din, klikker du på din nåværende avatar. Velg et bilde fra datamaskinen din.
  5. Klikk på Lagre-knappen.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre.
  2. Trykk på Innstillinger og konto.
  3. Trykk på Navn for å endre navnet ditt. Skriv inn det nye navnet og trykk på Ferdig.
  4. For å endre avataren din, klikker du på din nåværende avatar. Du kan enten:
    1. Velge Ta bilde, for å ta et bilde og bruke det som avataren din.
    2. Velge Velg bilde, for å velge et bilde fra enheten din.
    3. Velg Fjern nåværende bilde for å fjerne den nåværende avataren din.
  1. Trykk på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Trykk på Endre profil.
  3. Trykk på det nåværende navnet ditt for å endre det. Endre eller bytt det nåværende navnet ditt.
  4. Trykk på Avatar for å endre avataren din. Du kan enten:
    1. Velge Ta bilde, for å ta et bilde og bruke det som avataren din.
    2. Velge Velg bilde, for å velge et bilde fra enheten din.
    3. Velg Fjern nåværende bilde for å fjerne den nåværende avataren din.
  5. Trykk på Ferdig øverst til høyre.