Slett kontoen din

Business

Det var trist å høre at du vurderer å slette Todoist-kontoen din :(

Det å slette kontoen vil slette all data i Todoist, inkludert oppgaver, prosjekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter en konto, vil du ikke kunne gjenopprette kontoen eller data tilknyttet kontoen.

Du kan bare slette kontoen på Todoist på nett, macOS-appen eller Windows-appen (eldre utgaver).

På nett, macOS, Windows (eldre versjoner)

1. Åpne Todoist-appen eller logg inn på kontoen din på www.todoist.com.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til høyre og velg Innstillinger.
  3. Åpne Konto-fanen og klikk Slett Todoist-kontoen min.
  4. Skriv inn passordet ditt og del tilbakemelding om Todoist-opplevelsen din i kommentarboksen.
  5. Klikk på Slett kontoen min.
For Premium-brukere: Hvis du har betalt for Todoist Premium med PayPal eller Google Play Store, må du sørge for å slette tilbakevendende betalinger for å hindre fremtidige trekk.

Vi ser alltid etter måter å forbedre oss på. Hvis du har tilbakemelding på hvorfor Todoist ikke fungerte for deg. Fortell oss det på support@todoist.com. Vi setter virkelig pris på det!