Logg inn på Todoist

Business

Gjør følgende for å logge inn på Todoist:

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på Logg inn.
  3. Velg hvordan du vil logge inn på kontoen din (det bør være det samme valget som du brukte for å opprette kontoen din):
    • Klikk på Logg inn med Google-konto, og velg Google-kontoen tilknyttet Todoist-kontoen din.
    • Klikk på Logg inn med Facebook-konto og koble til Facebook-kontoen din.
    • Skriv inn e-postadressen og passordet ditt, og klikk deretter på Logg inn-knappen.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Velg hvordan du vil logge inn på kontoen din (det bør være det samme valget som du brukte for å opprette kontoen din):
    • Trykk på Fortsett med Google, og velg Google-kontoen tilknyttet Todoist-kontoen din.
    • Trykk på Fortsett med Facebook og koble til Facebook-kontoen din.
    • Trykk på Fortsett med e-post, og skriv inn e-postadressen og passordet ditt. Trykk deretter på Logg inn-knappen.