Skrive ut oppgavene dine

Business

Uansett hvor mye du stoler på den digitale gjøremålslisten din, kan det noen ganger være greit å se det hele på fysisk papir. Gjør følgende for å skrive ut gjøremålslistene dine i Todoist:

1. Åpne listen du vil skrive ut: Innboks, Teaminnboks (Todoist Business), I dag, De neste 7 dagene, eller et spesifikt prosjekt, en spesifikk etikett eller et spesifikt filter.
  2. Klikk på Handlinger-menyen (skiftenøkkel og blyant) øverst til høyre og velg Skriv ut. Hvis noen av oppgavene dine inkluderer kommentarer, vil du bli spurt om du vil inkludere dem i utskriften.

Dessverre kan du akkurat nå kun skrive ut oppgaver fra Todoist på nett, eller i Mac- eller Windows-appen (eldre utgaver).