Opprett en Todoist-konto

Business

Takk for at du prøvde Todoist! Du kankomme i gang med en ny konto på noen få sekunder:

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Øvers til høyre klikker du Registrer deg.
  3. Klikk på Registrer deg med en Google-konto-knappen og velg Google-kontoen du vil knytte til Todoist-kontoen, eller Registrer deg med Facebook-konto og koble til Facebook-kontoen din, eller skriv inn navn, e-postadresse og passord etterfulgt av et klikk på Opprett kontoen min.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på Registrer deg-knappen.
  3. Klikk på Registrer deg med Google-knappen og velg Google-kontoen du vil knytte til Todoist-kontoen, eller Registrer deg med Facebook-konto og koble til Facebook-kontoen din, eller skriv inn navn, e-postadresse og passord etterfulgt av et klikk på Registrer deg-knappen.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Trykk på Fortsett med Google-knappen og velg Google-kontoen du vil knytte til Todoist-kontoen, eller Fortsett med Facebook og koble til Facebook-kontoen din, eller Fortsett med e-post: Skriv inn navn, e-postadresse og passord, og trykk deretter på Registrer deg-knappen.
  1. Åpne Todoist-appen.
  2. Trykk på Registrer deg med Google-knappen og velg Google-kontoen du vil knytte til Todoist-kontoen, eller Registrer deg med Facebook og koble til Facebook-kontoen din, eller skriv inn navn, e-postadresse og passord, og trykk deretter på Registrer deg-knappen.

Hvis du nettopp har begynt med Todoist, bør du ta en titt på Kom i gang-innføringen.