Integrasjoner

Business

Koble til alle appene du bruker for å få ting gjort, og sørg for at alt er organisert med Todoist. Mappen med Todoist-integrasjoner inneholder dusinvis av apper du kan bruke for å gi huskelisten din nyttige funksjoner.

Her er noen av tingene du kan gjøre med Todoist-integrasjoner:

Hvordan komme i gang:

Alle kan bygge en Todoist-integrasjon, så velger tjenester du stoler på. Mappen vår med integrasjoner gir deg en liste over trygge apper du kan starte med.Hvis du mistenker at en app bryter med våre vilkår og betingelser for API, håper vi du tar kontakt med oss.

Hvis du er en utvikler og er interessert i å bygge en Todoist-integrasjon, kan du gå til Todoist API-dokumentasjonen vår for å komme i gang. Du må gjerne skrive til oss med spørsmål eller for å fortelle oss hva du jobber med – vi vil gjerne høre om det.