Aktiver/deaktiver Karma

Business

Todoist Karma måler produktiviteten din, lar deg sette daglig og ukentlige mål, og visualiserer trender over tid. Hvis du ikke synes det er nyttig, kan du slå det av i innstillinger. Her er hvordan:

1. Klikk på Karma-poengsummen din øverst til høyre i Todoist.
  2. Nederst i rullegardinmenyen klikker du på Karma-innstillinger og mål.
  3. Nederst i Karma-innstillinger bytter du Skjul Karma-alternativet til eller AV.
  1. Trykk på tannhjulet øverst til venstre i Todoist.
  2. I listen med innstillinger velger du Karma.
  3. Bytt Vis Karma-alternativet til eller AV.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger nederst i menyen.
  3. Velg Karma.
  4. Øverst i Karma-innstillinger trykker du for å bytte mellom Karma eller AV.
  1. Trykk på tannhjulet øverst i Todoist.
  2. I listen med innstillinger velger du Karma.
  3. Nederst i Karma-innstillinger bytter du Skjul Karma-alternativet til eller AV.