Bruke Todoist offline

Business

Det å bruke Todoist offline er en fin måte å holde seg organisert på, uansett hvor du er .

Todoist sin offline-modus aktivere automatisk når du ikke har tilgang til Internett på følgende plattformer: på nett, Android, iOS, MacOS og Windows 10.

Endringer du gjør i Todoist mens du er offline, vil automatisk synkroniseres med serveren så fort du kobler til Internett igjen.

Før du går til offline-modus, må du sørge for at du er logget inn på Todoist. Du kan ikke logge inn mens appen er offline.