Endre fargetemaer

Business

Tilpass Todoist som du selv ønsker det ved å endre fargen til temaet.

Du kan velge mellom ti vakre farger: Todoist Rød (gratis), Noir (gratis), Nøytral (gratis), Mandarin (gratis), Solsikke (Premium), Kløver (Premium), Blåbær (Premium), Himmel (Premium), Ametyst (Premium) og Grafitt (Premium).

Fargen du velger dukker opp på den øverste linjen og i handlingskoblinger i appen.

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til høyre og velg Innstillinger.
  3. Åpne fanen Innstillinger.
  4. Klikk på rediger ved siden av det nåværende temaet.
  5. Velg et tema.

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til venstre og velg Personlig tilpasning.
  3. Under «Farger» velger du et tema.

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Nederst i menyen på venstre side trykker du Innstillinger > Tema.
  3. Velg et tema.

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne.
  3. Trykk på Tema i Innstillinger-menyen.
  4. Velg et tema.