Endre fargetemaer

Business

Tilpass Todoist som du selv ønsker det ved å endre fargen til temaet.

Du kan velge mellom ti vakre farger: Todoist Rød (gratis), Noir (gratis), Nøytral (gratis), Mandarin (gratis), Solsikke (Premium), Kløver (Premium), Blåbær (Premium), Himmel (Premium), Ametyst (Premium) og Grafitt (Premium).

Fargen du velger dukker opp på den øverste linjen og i handlingskoblinger i appen.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Temaer-fanen.
  3. Velg teamet du vil bruke.

1. Klikk på tannhjulet øverst til venstre i Todoist.
  2. Til høyre, under Innstillinger-fanen, klikker du på Tema.
  3. Velg teamet du vil bruke.

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger nederst i menyen til venstre og velg Tema.
  3. Velg teamet du vil bruke.

1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Under Innstillinger velger du Tema.
  3. Velg teamet du vil bruke.