Etiketter

Business

Spar tid ved å gruppere lignende oppgaver sammen ved hjelp av etiketter. Du vil kunne hente frem en liste med alle oppgaver med en gitt etikett i løpet av sekunder.

Du kan legge til hvilke som helst etiketter du måtte ønske, men vi kan foreslå noen populære det kan være greit å starte med:

• @epost – Bruk denne etiketten til å lage en liste med alle e-post-oppgaver på tvers av prosjekter, så du kan svare på alle samtidig.
  • @venter – Legg til denne etiketten på alle oppgaver der du venter på noe for å komme i gang, så du ikke glemmer å følge opp.
  • @15_min – Sjekk denne etiketten når du har 15 ledige minutter til å gjøre et par små oppgaver.

Hvordan legge til en etikett

På hvilken som helst plattform, enten det er på nett, på en datamaskin eller på en mobil enhet, skriver du bare @ etterfulgt av etikettnavnet i oppgavefeltet. Du vil få opp en liste med eksisterende etiketter, eller du kan legge til en ny etikett.

Den smarte Legg til raskt-funksjonen vil automatisk gjenkjenne og legge til etiketten når du lagrer oppgaven.

Gjør etikettene dine mer spenstige med emojier. Eksempel: @e-post eller @venter .

Hvordan søke etter en etikett

Skriv etikettnavnet i søkefeltet øverst i Todoist. Skriv f.eks. «@venter» i søkefeltet for å hente opp alle oppgaver med etiketten @venter.

På nett og i Mac- eller Windows-appen kan du bruke tastatursnarveien f til å starte et nytt søk.

Du finner også en komplett liste over alle de eksisterende etikettene dine i fanen Etiketter i Todoist.

Klikk eller trykk på et etikettnavn for å hente opp en liste med alle tilknyttede oppgaver. (Oppgaver med den etiketten som har blitt tildelt andre personer vil ikke vises i denne listen.)

Du kan også opprette filtre med etiketter. Eksempel: Filteret «i dag og @e-post» vil hente alle oppgaver med etiketten @e-post som forfaller i dag.

Mer om etiketter: