Dele prosjekter og samarbeide

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Todoist gjør det enkelt å samarbeide med hvem som helst – del prosjekter, tildel oppgaver, og diskuter detaljer med kollegaer og dine kjære. Du varsles når viktige endringer skjer i dine delte prosjekter.

Når du inviterer noen til et prosjekt, vil du kunne tildele dem oppgaver og sende dem kommentarer.

sharing-web-assign.jpg


sharing-web-notify.jpg

sharing-windows-assign.jpg


sharing-windows-notify.jpg

sharing-ios-assign.jpg


sharing-ios-notify.jpg

sharing-android-assign.jpg


sharing-android-notify.jpg

Alle du deler et prosjekt med vil ha full tilgang til all informasjonen i prosjektet, inkludert oppgaver, kommentarer og opplastede filer. De vil kunne legge til nye oppgaver, tildele oppgaver, fullføre oppgaver, legge til kommentarer, og (hvis de er Premium) laste opp nye filer. Du kan til og med dele prosjekter med personer som ikke har en Todoist-konto ennå.

Gratisbrukere kan dele prosjekter med opptil fem personer (det kan være fem forskjellige personer i hvert prosjekt). Premium-brukere kan dele prosjekter med opptil 25 personer, og Business-brukere kan dele med opptil 50 personer.

Hvordan dele prosjekter

  1. Høyreklikk på prosjektet du vil dele.
  2. Velg Del prosjekt fra menyen.
  3. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen deres. Hvis de ikke har en Todoist-konto, kan du bare skrive inn e-postadressen deres. De mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan de oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.
  4. Klikk på Inviter for å sende invitasjon(er).  

sharing-web-sharing.jpg

 

  1. Klikk eller trykk på prosjektet du vil dele.
  2. Klikk eller trykk på person-ikonet i øvre høyre hjørne i prosjektet.
  3. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen deres. Hvis de ikke har en Todoist-konto, kan du bare skrive inn e-postadressen deres. De mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan de oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.

sharing-windows-sharing.jpg

  1. Trykk for å åpne prosjektet du vil dele.
  2. Trykk på Ios-more-outline.svg prosjekthandlinger-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Del prosjekt. En liste med alle personer som samarbeider om prosjektet i øyeblikket vil dukke opp.
  4. Trykk på symbolet + i øvre høyre hjørne igjen, for å legge til nye samarbeidspartnere.
  5. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen deres. Hvis de ikke har en Todoist-konto, kan du bare skrive inn e-postadressen deres. De mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan de oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.

sharing-ios-sharing.jpg

  1. Trykk for å åpne prosjektet du vil dele.
  2. Trykk på three_dots.png prosjekthandlinger-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Del prosjekt. En liste med alle personer som samarbeider om prosjektet i øyeblikket vil dukke opp.
  4. Trykk på person-ikonet i øvre høyre hjørne igjen, for å legge til nye samarbeidspartnere.
  5. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen deres. Hvis de ikke har en Todoist-konto, kan du bare skrive inn e-postadressen deres. De mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan de oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.

sharing-android-sharing.jpg

Alle du inviterer til et prosjekt vil motta en e-post som ber dem godta invitasjonen din til å bli med.

Du kan endre innstillingene dine til automatisk å godta invitasjoner til prosjekter fra personer du har delt prosjekter med før.

sharing-web-auto-accept.jpg

Hvordan fjerne personer fra delte prosjekter

  1. Høyreklikk på det delte prosjektet.
  2. Velg «Del prosjekt». En liste med nåværende samarbeidspartnere dukker opp.
  3. Før pekeren over navnet du vil fjerne, og klikk på søppelbøtte-ikonet som dukker opp til høyre.
  1. Klikk eller trykk på det delte prosjektet.
  2. Klikk eller trykk på person-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Klikk eller trykk på søppelkasse-ikonet ved siden av navnene du vil fjerne.
  1. Åpne det delte prosjetet.
  2. Trykk på Ios-more-outline.svg prosjekthandlinger-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Trykk på Del prosjekt i rullegardinmenyen. En liste med alle personer som samarbeider om prosjektet i øyeblikket vil dukke opp.
  4. Trykk på X-ikonet ved siden av navnene du vil fjerne.
  1. Åpne det delte prosjetet.
  2. Trykk på three_dots.png prosjekthandlinger-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Trykk på Deling i rullegardinmenyen. En liste med nåværende samarbeidspartnere dukker opp.
  4. Trykk på navnet (eller navnene) du vil fjerne.  
  5. Ttrykk på personens X-ikon i øvre høyre hjørne.