Tekstformatering

Business

Sørg for at oppgavene dine skiller seg ut med fet tekst, gjør prosjektnavnene litt morsommere med emojier 🎉, eller endre koblingsteksten i kommentarene dine.

Koblingstekst, fet tekst, kursiv tekst og emojier støttes i oppgavenavn, prosjektnavn og kommentarer. Emojier støttes også i etikettnavn👏

Teksformatering fungerer på samme måte uansett hvilken plattform du bruker.

Formateringsalterantiver

I oppgavenavn, prosjektnavn og kommentarer støtter vi:

• Fet: **fet**

• Kursiv: *kursiv*

• Fet og kursiv: ***fet og kursiv***

I kommentarer støtter vi også:

• Integrert kode: 'sett inn koden her'

• Kodeblokk: '''sett inn kode her'''

Emoji-fy Todoist

I oppgavenavn, prosjektnavn, oppgavekommentarer og etikettnavn støtter vi alle de vanlige emojiene du kjenner så godt til og ❤️.

Emoji-mestertips #1: Kopier og lim inn en emoji direkte fra en side som getemoji.

Emoji-mestertips #2: Bruk de lite kjente, men veldig nyttine, emoji-snarveiene for Mac og Windows til å legge til emojier i Todoist på nett og Mac- og Windows-appen raskt💨