Gi Premium som en gave

Business

Vil du gi en gave som gir personen som får den økt produktivitet og bedre oversikt? Gi bort Todoist Premium

Du kan kjøpe en Premium-gavekode til alle som enten ikke har en Todoist-konto enda, eller som har en gratiskonto eller Premium-konto (Todoist Business-brukere kan ikke løse inn Premium-gavekoder).

Gå til todoist.com/gifts for å kjøpe gaven din. Alle gavekodene kan løses inn på todoist.com/redeem.

Som en bonus får du 3 måneder gratis Premium på din egen Todoist-konto for hvert gaveabonnement på 1 år du kjøper.

For å kjøpe en Todoist-gavekode, må du ha din egen Todoist-konto. En gavekode kan ikke aktiveres på den samme kontoen som den ble kjøpt fra.

Noen nyttige svar på vanlige spørsmål:

Jeg har mistet Todoist-gavekoden min. Hva skal jeg gjøre?

Bare kontakt kundestøtten vår. De vil sørge for at du får tilgang til gavekoden din.

Kan jeg få en refusjon?

Ja! Hvis det har blitt mindre enn 30 dager siden kjøpet, kan du ta kontakt med kundestøtten vår for en refusjon. Gavekoden du kjøpte vil deaktiveres, og de 3 ekstra månedene med Premium vil fjernes fra Todoist-kontoen din. Hvis koden allerede har blitt aktivert, vil den gjenværende Premium-tiden fjernes fra den kontoen.

Kan jeg gi bort Todoist Business?

Todoist-gavekoder er bare for Premium-abonnementer. Det er ingen måte å kjøpe Todoist Business som en gave på i øyeblikket.

Kan jeg overføre en Todoist-gavekode til noen andre?

En Todoist-gavekode kan enkelt overføres. Hvis du sender en gavekode til noen som ikke vil ha den, kan du sende den samme gavekoden til en annen person, så lenge den ikke har blitt aktivert enda.

Har en Todoist-gavekode en utløpsdato?

Todoist-gavekoder utløper aldri.