Hva er forskjellen mellom Premium og Business?

Business

Todoist Business inkluderer alle funksjonene til Todoist Premium – som påminnelser, kommentarer, filopplastinger og mer til – i tillegg til et par hendige muligheter for teambrukere og administratorer:

• Legg til og håndter brukere fra ett sentralt sted
  • Administrer betalinger og fakturaer på ett sentralt sted
  • Fjern brukere fra delte prosjekter (for eksempel når en ansatt forlater selskapet).
  • Angi tillatelser for prosjektdeling (for eksempel kun gjøre det mulig å dele prosjekter med andre som er en del av den samme kontoen).
  • Del enkelt prosjekter med andre i samme konto ved hjelp av navnene deres, i stedet for å skrive hvert teammedlems e-post (hver bruker har tilgang til teamets kontaktliste).

Nysgjerrig på hvordan Todoist Business kan hjelpe deg med å holde teamet organisert og ansvarlig? Finn ut mer om Todoist Business, eller registrer deg for den gratis prøveperioden på 14 dager for å prøve selv med teamet ditt.