Endre e-postadressen din

Business
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist og velg Innstillinger.
  2. Åpne Konto-fanen.
  3. Klikk på rediger ved siden av e-postadressen.
  4. Skriv inn en annen e-postadresse.
  5. Klikk Lagre.

1. Klikk på tannhjulet nederst til venstre i Todoist og velg Konto.
  2. Klikk på Rediger under e-postadressen.
  3. Skriv inn en annen e-postadresse og bekreft den.
  4. Klikk på Lagre.

1. Klikk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i menyen trykker du Innstillinger -> Konto.
  3. Trykk på e-postadressen og skriv inn en annen e-postadresse.
  4. Trykk på OK.

1. Trykk på tannhjuletøverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Konto i listen med innstillinger.
  3. Trykk på e-postadressen og skriv inn en annen e-postadresse.
  4. Trykk på Ferdig.

Du bare kan koble én e-postadresse til Todoist-kontoen din.

Hvis du vil bruke en e-postadresse fra en annen konto, må du først logge inn på den andre kontoen og endre den e-postadressen. På denne måten frigjøres den og kan brukes for den andre kontoen.

Hvis du inviteres til et prosjekt eller Business-team, vil e-postadressen din «reserveres» i databasen vår frem til registreringsprosessen er fullført.