Prøv Todoist Business gatis

Business

Todoist Business hjelper teamene med å holde seg organiserte og ansvarlige, uten alt det vanlige byråkratiet. Det er en enkel, men kraftig, oppgavebehandling – som du fornveter fra Todoist. Den er tilpasset for teamsamarbeid og har apper for alle enhetene teamet ditt allerede bruker.

Et par ting teamet ditt kan gjøre med Todoist Business:

• Tildel oppgaver og sett forfallsdatoer, så alle vet hvem som er ansvarlig for hva.
  • Del filer, diskuter detaljer, og sørg for at all relevant informasjon er organisert på ett sted.
  • Få en tydelig oversikt over hva som skjer i hvert prosjekt, både hva som allerede har skjedd og hva som skal skje.

Og mye mer.

Nysgjerrig på hvordan Todoist Business kan hjelpe teamet ditt med å holde seg organisert og ansvarlig?

Finn ut mer om Todoist Business, eller registrer deg for en gratis prøveperiode på 30 dager for å prøve Todoist Business med teamet ditt.

Spørsmål mange har:

Hva er forskjellen mellom Todoist Premium og Todoist Business?

Todoist Business inkluderer alle funksjonene til Todoist Premium – som påminnelser, kommentarer, filopplastinger og mer til – i tillegg til et par hendige muligheter for teambrukere og administratorer:

• Legg til og håndter brukere fra ett sentralt sted.
  • Administrer betalinger og fakturaer på ett sentralt sted.
  • Fjern brukere fra delte prosjekter (for eksempel når en ansatt forlater selskapet).
  • Angi tillatelser for prosjektdeling (for eksempel kun gjøre det mulig å dele prosjekter med andre som er en del av den samme kontoen).
  • Del enkelt prosjekter med andre som er en del av samme konto ved hjelp av navnene deres, i stedet for å skrive hvert teammedlems e-postadresse (hver bruker har tilgang til teamets kontaktliste).

Jeg er allerede en Premium-bruker. Hvordan bytter jeg til Business?

Du kan bytte kontostatus fra Premium til Business når som helst – uten å miste data eller måtte betale igjen for oppgraderte kontoer. Bare gå til https://todoist.com/business og start prøveperioden.

Vårt system vil automatisk sjekke om din, eller noen av dine inviterte kontoer, er Premium, og vil konvertere verdien av gjenværende Premium-tid om til en kontobalanse for Business-teamet ditt. Denne balansen vil da bli brukt helt, eller delvis, til å dekke din første Business-faktura.