Påminnelser

Business

Hemmeligheten for å huske ting med enkelthet? Få Todoist til å minne deg på tingene.

Enten det er mammas bursdag eller fristen for en viktig rapport, er det bare å sette en Todoist-påminnelse og glemme det hele. Todoist sender deg et push-varsel, en e-post eller en tekstmelding om oppgaven, så du ikke glemmer noe.

Du kan til og med ha en påminnelse som utløses på et spesielt sted, som når du kjører forbi matbutikken.

Sette opp automatiske påminnelser

Du kan få Todoist til å opprette en automatisk påminnelse for alle oppgaver som har både forfallsdato og -tidspunkt. Det betyr at du ikke engang trenger huske på å opprette en påminnelse. Eksempel: Når du lager en oppgave for i morgen kl. 16:00, vil Todoist automatisk sende deg en påminnelse 30 minutter på forhånd.

Du kan endre de vanlige innstillingene for påminnelser for 1) å velge hvor mye på forhånd du vil motta den automatiske påminnelsen, og 2) om du vil at det skal sendes push-varsel, e-post eller tekstmelding.

Sette opp tilpassede påminnelser

Du kan også sette opp tilpassede påminnelser for hvilken som helst oppgave (inkludert stedsbaserte påminnelser), uavhengig av om den har forfallsdato og -tidspunkt.

Stedsbaserte påminnelser kan settes fra alle plattformen, men de vil bare utløses i Todoist på en iOS- eller Android-enhet.

For å aktivere stedsbaserte påminnelser i iOS, går du til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester på iOS-enheten og slår på «Stedsbaserte tjenester».

På Androider alt allerede satt opp og klart som standard.

1. Når du legger til eller endrer en oppgave, klikker du bare på klokke-ikonet nederst til høyre.

2. På den neste skjermen klikker du på klokke-ikonet, for å velge om du vil lage en tidsbasert eller stedsbasert påminnelse. Hvis oppgaven har et forfallstidspunkt, vil du se et tredje alternativ, «Før oppgave», som lar deg velge en påminnelse et visst antall minutter eller timer før oppgaven forfaller.
  3. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 2, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – skriv inn sted, den spesifikke datoen og klokkeslettet, eller velg hvor lenge før oppgaven forfaller du vil varsles.
  4. Klikk på enhet-ikonet til høyre for å velge om du vil at påminnelsen skal sendes med push-varsel, e-post eller tekstmelding. Hvis oppgaven er i et delt prosjekt, kan du også velge en påminnelse for et teammedlem med standard påminnelsesformat.
  5. Klikk på «Legg til påminnelse» for å lagre påminnelsen din.

1. Når du legger til eller endrer en oppgave, klikker du bare på klokke-ikonet nederst til høyre.
  2. Skriv inn en dato og et tidspunkt for å utløse påminnelsen din.
  3. Klikk på Legg til påminnelse eller trykk på Enter for å lagre den.

Akkurat nå kan du bare velge tidsbaserte push-varsler for påminnelser til deg selv i Windows 10. Vi kommer til å legge til stedsbaserte påminnelser, påminnelser via e-post eller tekstmelding, og påminnelser sendt til samarbeidspartnere i fremtiden.

1. Trykk på en eksisterende oppgave.
  2. Trykk på klokke-ikonet, som dukker opp under denne oppgaven.
  3. På den neste skjermen kan du velge om du vil opprette en tidsbasert eller stedsbasert påminnelse.
  4. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 3, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – skriv inn sted, en egen dato og klokkeslett, eller velg den spesifikke datoen og klokkeslettet fra dato og tid-velgeren.
  5. Trykk på Varsle-ikonet nedenfor for å velge om du vil at påminnelsen skal sendes med push-varsel, e-post eller tekstmelding. Hvis oppgaven er i et delt prosjekt, kan du også velge en påminnelse for et teammedlem med standard påminnelsesformat.
  6. Trykk Ferdig for å lagre påminnelsen din.

1. Trykk på en eksisterende oppgave.
  2. Trykk på klokke-ikonet, som dukker opp nederst på skjermen din.
  3. På den neste skjermen trykker du på klokke-ikonet nederst i venstre hjørne, for å velge om du vil lage en tidsbasert eller stedsbasert påminnelse. Hvis oppgaven har et forfallstidspunkt, vil du også se et tredje alternativ, Før oppgave , som lar deg velge en påminnelse et visst antall minutter eller timer før oppgaven forfaller.
  4. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 3, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – skriv inn sted, den spesifikke datoen og klokkeslettet, eller velg hvor lenge før oppgaven forfaller du vil varsles.
  5. Trykk på enhet-ikonet til høyre for å velge om du vil at påminnelsen skal sendes med push-varsel, e-post eller tekstmelding. Hvis oppgaven er i et delt prosjekt, kan du også velge en påminnelse for et teammedlem med standard påminnelsesformat.
  6. Trykk på pilen for å lagre påminnelsen din.