Apper

Business

Organiser oppgavene dine fra hvor som helst med Todoist på alle enhetene dine. Alt synkroniseres og er tilgjengelig på tvers av alle plattformer, så du aldri mister oversikten over noe.

På den mobile enheten din

• Legg til, fullfør og hold oversikt over alle oppgaver og prosjekter fra telefonen eller nettbrettet.
  • Få push-varsler om viktig oppgaver (Premium-/Business-funksjon).
  • Få push-varsler om endringer i delte prosjekter.
  • Legg til og svar på kommentarer fra hvor som helst.

iOS

Android

Windows

På datamaskinen din

• Åpne Todoist rett fra docken din.
  • Få en tydelig og stor oversikt over oppgavene og prosjektene dine.
  • Ha den åpen på datamaskinen din, så du kan titte på den jevnlig i løpet av dagen din.

Mac

Windows

I nettleseren din

• Legg til og håndter oppgaver fra nettleservinduet ditt.
  • Legg til nettsteder som oppgaver, så du enkelt kan sjekke dem senere.

Chrome

Firefox

Safari

I innboksen til e-posten din

• Legg til og håndter oppgaver fra innboksen til e-posten din.
  • Legg enkelt til e-poster som oppgaver, så du ikke glemmer å følge opp e-postene senere.

Outlook

Gmail

På klokken din

• Legg til, fullfør og hold oversikt over oppgavene dine – rett fra klokken din.
  • Få varsler om oppgaver og prosjekter rett på hånden.

Apple Watch

Android Wear

På nett

Du kan også alltid få tilgang til Todoist via nettappen på todoist.com.