Todoist + E-posten din

Business

Kom deg til null uleste meldinger i innboksen din og hold deg der med Todoist. Gjør e-poster om til oppgaver med ett enkelt klikk, og glem aldri å følge opp viktige meldinger.

Det er 3 måter å holde e-postene dine organisert på med Todoist:

• Last ned appene våre for Gmail og Outlook
  • Videresend e-poster til Todoist (kun Premium)
  • Bruke en tredjeparts integrasjon

Gmail

Last ned Todoist-tillegg for Gmail og få tilgang til alle oppgavene dine rett fra Gmail-kontoen din.

Du kan da raskt gjøre e-poster om til oppgaver, som knyttes rett tilbake til den originale e-posten. Du trenger med andre ord ikke lete etter den senere. Bare åpne e-posten du vil gjøre om til en oppgave, og klikk på Todoist-knappen, som dukker opp øverst i Gmail-innboksen din. Deretter legger du til en forfallsdato, så du ikke glemmer å følge opp oppgaven.

Outlook

Last ned Todoist-tillegg for Outlook og få tilgang til alle oppgavene dine rett fra Outlook-kontoen din.

Du kan da raskt gjøre e-poster om til oppgaver, som knyttes rett tilbake til den originale e-posten. Du trenger med andre ord ikke lete etter den senere. Fra Outlook-innboksen velger du e-posten du vil gjøre om til en oppgave. Deretter klikker du på Todoist-knappen, som dukker opp øverst på skjermen. Deretter legger du til en forfallsdato, så du ikke glemmer å følge opp oppgaven.

Dessverre har vi ikke et tillegg for Outlook på Mac ennå.

Videresende e-poster til Todoist

Uansett hvilken e-postklient du bruker, kan du videresende e-poster til Todoist som både oppgaver og kommentarer (dette er en Premium-funksjon).

Videresende til prosjekter

Du kan gjøre e-poster om til Todoist-oppgaver ved å videresende dem til et prosjekt. Emnelinjen blir oppgavenavnet, og e-postens kropp blir lagt til som en kommentar. Alle vedlegg som er mindre enn 25 MB vil også legges ved.

For å finne e-postadressen til et prosjekt:

1. Gå til nettappen og åpne prosjektet du vil sende e-posten til.
  2. Klikk på wrench.png prosjekthandlinger-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Send oppgaver til dette prosjektet via e-post.
  4. Klikk på Kopier til utklippstavlen ved siden av e-postadressen.
  5. Begynn å videresende e-postene dine til den adressen.

Du kan også legge til forfallsdatoer, etiketter og prioritetsnivåer rett fra e-postklienten din.

Forfallsdatoer

Inkluder  <date forfallsdatoen din> i enten emnet eller kroppen til e-posten. (Du må inkludere ordet dato før du skriver inn forfallsdatoen din.) Du kan bruke alle Todoists støttede formater for forfallsdatoer, som <date every day>.

Etiketter

Inkluder etikettene dine (eksempelvis @jobb eller @e-post) i enten emnet eller kroppen til e-posten.

Prioriteter

Inkluder  p1, p2 eller p3 i enten emnet eller kroppen til e-posten.

Videresende til kommentarer

Du kan også videresende e-poster til Todoist som kommentarer. Perfekt for når du trenger å legge ved informasjon i eksisterende oppgaver eller prosjekter.

1. I nettappen klikker du på kommentarer-ikonet til oppgaven eller prosjektet du vil videresende e-posten din til.
  2. Klikk på e-post-ikonet.
  3. Begynn å videresende e-posten din til adressen du får.

Tredjeparts e-post-integrasjoner

Hvis du ikke bruker Gmail eller Outlook, er det flere e-post-apper som har laget tredjeparts Todoist-integrasjoner, så du kan administrere e-postene dine fra gjøremålslisten. Ta en titt: