Vis fullførte oppgaver

Business

Todoist lagrer alle dine fullførte oppgaver, så du enkelt kan finne og søke gjennom alle tingene du har gjort.

Fullfører oppgaver finner du på to steder:

1. Inne i prosjekter, hvor du kan se alle oppgaver som ble fjernet fra den aktive oppgavelisten etter å ha blitt fullført. (Tilgjengelig for alle brukere)
  2. I Todoist Karma-vinduet, hvor du ser alle fullførte oppgaver fra alle prosjekter samtidig (inkludert hver gang du har fullført en tilbakevendende oppgave). (Tilgjengelig for Premium- og Business-brukere)

For å få tilgang til fullførte oppgaver inne i et prosjekt: Klikk på den runde klokken nederst i oppgavelisten inne i et prosjekt.

Du kan enkelt hente opp oppgaver som har blitt merket som fullført ved en feil, ved å fjerne dette merket. Når det er gjort, vil de havne i listen din med aktive oppgaver igjen.

For å få tilgang til fullførte oppgaver i Karma-vinduet: Klikk på Todoist Karma-scoren øverst til høre. Velg deretter Vis alle fullførte oppgaver fra vinduet.

Når du er i visningen av fullførte oppgaver, kan du søke etter oppgaver på forskjellige måte, blant annet etter prosjekt, data og klokkeslett, og samarbeidspartner. Du kan også skrive ut listen med fullførte oppgaver ved å klikke på skiftenøkkelen/blyanten i øvre høyre hjørne.

I Todoists mobilapper finner du Fullførte oppgaver-alternativet ved å følge disse to trinnene:

1. Ved å trykke på de tre prikkene i øvre høyre hjørne mens du er inne i et prosjekt, og deretter velge fullførte oppgaver fra menyen.

Du kan enkelt hente opp oppgaver som har blitt merket som fullført ved en feil, ved å fjerne dette merket. Når det er gjort, vil de havne i listen din med aktive oppgaver igjen.

2. Ved å trykke på avataren din ovenfor menyen til venstre og deretter trykke på fullførte oppgaver inne på Todoist Karma-profilen din.

I Windows 10-appen vår finner du Fullførte oppgaver-alternativet ved å følge ett av disse to trinnene:

1. Ved å klikke på de tre prikkene i øvre høyre hjørne mens du er inne i et prosjekt, og deretter velge fullførte oppgaver fra menyen.

Du kan enkelt hente opp oppgaver som har blitt merket som fullført ved en feil, ved å fjerne dette merket. Når det er gjort, vil de havne i listen din med aktive oppgaver igjen.

2. Ved å klikke på avataren din øverst til venstre og velge Din produktivitet etterfulgt av fullførte oppgaver inne på Todoist Karma-profilen.