Prioriteter

Business

Ikke alle oppgaver er like viktige. Bruk prioritetsnivåer for å sørge for at de viktigste tingene på listen din skiller seg ut.

Du kan gi oppgavene dine ett av fire prioritetsnivå, der 1 er det viktigste (merket i rødt) og 4 er alt annet (ingen farge).

Oppgavene dine med høyest prioritet dukker opp nær toppen i hver daglige huskeliste i din I dag- og De neste 7 dager-visning (oppgaver med både en forfallsdato og et tidspunkt dukker opp først), så du vet nøyaktig hva du bør jobbe med først. Du kan også sortere prosjektene dine etter prioritet.

Hvordan legge til eller endre et prioritetsnivå

Når du legger til en oppgaven på en plattform, enten det er på nett, datamaskinen eller mobilen, kan du klikke eller trykke på flagg-ikonet og velge prioritetsnivået du ønsker. Du kan endre prioritetsnivået når som helst ved å velge flagg-ikonet når du redigerer en oppgave.

Legg til prioritet raskt

For å gi en oppgave prioritet enda raskere, kan du skrive p1, p2 eller p3 rett inn i oppgavefeltet. Todoist vil automatisk kjenne igjen og gi oppgaven riktig prioritetsnivå når du oppretter oppgaven.

Hvordan sortere prosjekter etter prioritet

1. Åpne prosjektet du vil sortere.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på ikonet wrench.png.
  3. Velg Sorter etter prioritet.

1. Åpne prosjektet du vil sortere.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på regndråpe-ikonet.
  3. Velg Sorter etter prioritet.

Beklager, vi jobber fortsatt med å legge til muligheten for å sortere etter prioritet i iOS.

1. Åpne prosjektet du vil sortere.
  2. I øvre høyre hjørne trykker du på ikonet three_dots.png.
  3. Trykk på Sorter.
  4. Trykk på Etter prioritet.

Du kan også bruke snarveien p til å sortere raskt.