Aktiver/deaktiver smart datogjenkjenning

Business

Todoist sin Legg til raskt-funksjon vil automatisk gjenkjenne, fremheve og legge til forfallsdatoer etter hvert som du skriver dem inn i oppgavenavnet.

Det er den raskeste måten å legge til forfallsdatoer og tilbakevendende forfallsdatoer på i oppgavene dine, men noen ganger er en dato faktisk en del av oppgavenavnet. Eksempel: I «Opprett månedlig rapport», vil «månedlig» fremheves som en tilbakevendende forfallsdato. Ikke bra.

Du kan slå av smart datogjenkjenning i hvert enkelt tilfelle ved å trykke på slett eller tilbaketasten på en datamaskin, eller ved å trykke på det fremhevede ordet på en mobil for at det ikke skal kjennes igjen. Det fremhevede ordet eller frasen vil i stedet blir en del av oppgavenavnet.

Hvis du foretrekker å bruke Todoist uten smart datogjenkjenning, kan du deaktivere funksjonen helt. Slik gjør du det:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Åpne Generelt-fanen.
  4. I rullegardinmenyen velger du Ja, jeg vil bruke smart datogjenkjenning eller Nei takk

1. Klikk på tannhjulet øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Åpne fanen Intelligent inndata.
  4. Slå Smart datogjenkjenning-alternativet PÅ eller AV.

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger nederst til venstre > Generelt.
  3. Merk eller avmerk boksen ved siden av Smart datogjenkjenning.

1. Trykk på tannhjulet øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Generelt i Innstillinger.
  3. Slå Smart datogjenkjenning-alternativet PÅ eller AV.