Karma

Business

Hvis det ikke måles og visualiseres i en flott graf, har det da egentlig skjedd? Sannsynligvis, men for å være helt sikker har vi Todoist Karma.

Todoist Karma lar deg spore produktiviteten din over tid, visualisere dine daglige og ukentlige trender, sette mål, og utfordre deg selv til hele tiden å forbedre deg. Det fungerer som følgende:

Din Karma-poengsum og ditt Karma-nivå

Du kan se din nåværende Karma-poengsum øverst til høyre i Todoist på nett, og i appen på Mac og Windows (eldre utgaver). Klikk på poengsummen din for å se ditt nåværende Karma-nivå og hvor langt det er til neste nivå.

Du kan se din nåværende Karma-poengsum øverst til venstre i Todoist-appen i Windows 10. Klikk eller trykk på poengsummen din for å se ditt nåværende Karma-nivå og hvor langt det er til neste nivå.

Du kan se din nåværende Karma-poengsum øverst i menyen i Android-appen. Klikk eller trykk på poengsummen din for å se ditt nåværende Karma-nivå og hvor langt det er til neste nivå.

Du kan se din nåværende Karma-poengsum øverst i menyen i iOS-appen. Klikk eller trykk på poengsummen din for å se ditt nåværende Karma-nivå og hvor langt det er til neste nivå.

Jo flere poeng du tjener, desto høyere stiger Karma-nivået ditt. (Det er i øyeblikket åtte Karma-nivåer.)

Du tjener Karma når du:

• Legger til oppgaver.
  • Fullfører oppgaver i tide.
  • Bruker avanserte funksjoner, som etiketter, tilbakevendende forfallsdatoer og påminnelser.
  • Nå dine daglige mål for antall oppgaver du vil fullføre daglig og ukentlig.
  • Oppnå løpende «måloppnåelse» ved å nå målene for flere dager/uker på rad.

Du mister Karma når du:

• Har oppgaver som forfalt for fire eller flere dager siden.

Du kan slå på feriemodus for Karma, så du ikke mister poeng når du ikke er på kontoret.

Dine daglige og ukentlige trender

I Karma-menyen din vil du også se det totale antallet oppgaver du har fullført, i tillegg til produktivitetstrenden din uken som har gått.

Ta en titt på graden for en daglig oversikt over oppgavene du har fullført, fargekodet etter prosjekt. (Hvis du er en Premium-bruker, vil du også se en graf over den ukentlig produktiviteten din måneden som har gått.)

De vertikale grå linjene representerer målene dine for antall oppgaver du vil fullføre hver dag og uke. Nederst i Karma-menyen vil du se dine ubrutte rekker med daglige og ukentlige måloppnåelse, i tillegg til den lengste måloppnåelsen du har hatt noen sinne.

Tilpasse Karma-innstillingene og -målene dine

Sørg for at Karma er en positiv greie for deg! Du har muligheten til å :

• Sette dine egne daglige og ukentlige fullførte oppgavemål.
  • Velge «feriedager» (som helger) i uken som ikke påvirker Karma-poengsummen din eller daglige/ukentlige måloppnåelser.
  • Slå på Karma-feriemodus, så du ikke bryter måloppnåelsen din mens du er borte.
  • Deaktiver Karma helt.
  1. Klik på Karma-poengsummen din i øvre høyre hjørne i Todoist.
  2. Klikk på Karma-innstillinger og mål nederst i Karma-menyen din.
  3. Klikk for å foreta endringene du måtte ønske.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Karma i menyen på høyre side.
  3. Klikk for å foreta endringene du måtte ønske.
  1. Åpne menu_android.gif-menyen i øvre venstre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger helt nederst i menyen.
  3. Trykk på Karma.
  4. Trykk for å endre innstillingene du ønsker å endre.
  1. Åpne menyen i øvre venstre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på tannhjulet for å få tilgang til Innstillinger.
  3. Trykk på Karma.
  4. Trykk for å endre innstillingene du ønsker å endre.