Karma

Business

Etter hvert som du lykkes med å fullføre oppgaver i tide i Todoist, får du Karma-poeng og når nye Karma-nivåer.

Du kan se ditt nåværende antall Karma-poeng og Karma-nivået ditt ved å velge Karma-fanen i Produktivitet-visningen på hvilken som helst plattform.

Du tjener Karma når du:

• Legger til oppgaver.
  • Fullfører oppgaver i tide.
  • Bruker avanserte funksjoner, som etiketter, tilbakevendende datoer og påminnelser.

Du tjener ekstra Karma når du:

• Når dine daglige og ukentlige oppgavemål.
  • Når nye daglige og ukentlige måloppnåelser.

Du mister Karma når du:

• Har oppgaver som er fire eller flere dager på overtid.
Du kan slå på feriemodus i Karma-innstillingene dine, så du ikke mister Karma-poeng eller måloppnåelse når du tar en pause fra gjøremålslisten din.

For å finne ut mer om de forskjellige Karma-nivåene og hvilke handlinger du tjener poeng på, klikker du på Om Karma-nivåer fra Produktivitet-visningen:

For å se hvordan du har samlet Karma-poeng uken som har gått, kan du ta en nærmere titt på Karma-trenden din.

For å endre Karma-innstillingene, daglige mål og mye annet, bruker du Produktivitet-innstillingene.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg slå av Karma?

Svar: Ja. Slå av Karma fraProduktivitet-menyen ved å endre Karma til av.

Spørsmål: Hvordan kan jeg hindre at jeg ødelegger måloppnåelsen min?

Svar: Hvis du har en god rekke med måloppnåelse og du ikke vil ødelegge den når du tar deg litt fri, kan du slå av Karma mens du er borte.

Når du slår av Karma, forventes det fortsatt at du fullfører det daglige målet ditt for den dagen. Så slå av Karma etter at du har fullført dagens daglige mål. Den nesten dagen vil ikke telle mot måloppnåelsen din. Tar du for eksempel fri i helgen, kan du starte med å fullføre målene dine på fredag. Deretter slår du av Karma. Lørdag og etterfølgende dager vil ikke telle mot din Karma, frem til du slår Karma på igjen.

Når det er på tide å komme tilbake igjen, bør du huske å slå på Karma tidlig på morgenen en dag du vet du vil fullføre det daglige målet ditt. Har du for eksempel tatt fri i helgen og vil fortsette måloppnåelsen din, slår du Karma på igjen tidlig mandag morgen, og deretter fullfører du den dagens daglige mål. Måloppnåelsen din vil fortsette der du slapp.