Legg en Todoist-widget til på Android-hjemskjermen

Business

Enda mer hendig tilgang til Todoist på hjemskjermen med to forskjellige widgeter:

Legg til oppgave-widget – legger til en snarvei for å opprette en oppgave

Oppgavevisning-widget – legg til hvilken som helst oppgavevisning du liker (det er som en mini-Todoist på hjemskjermen din)

Slik finner du widgetene dine:

Nexus 5 og enheter som bruker Google Now

1. Trykk og hold på et tomt sted på hjemskjermen.
  2. Nederst trykker du på Widgeter.
  3. Bla til du ser Todoist-widgetene.
  4. Trykk og hold på widgeten du ønsker, og dra den til hjemskjermen.

Nexus-enheter som kjører Android 4.2 til 4.4

1. Gå til hjemskjermen.
  2. Trykk på Apper-ikonet.
  3. Øverst til venstre trykker du på Widgeter-fanen.
  4. Sveip til venstre, om nødvendig, for å finne Todoist-widgeten.
  5. Trykk og hold på widgeten, og dra den til hjemskjermen.