Bli med i beta-testprogrammet

Business

Liker du å teste ut nye funksjoner? Vil du gi tilbakemeldinger og bidra til å gjøre Todoist bedre? Bli en del av betagjengen vår!

Beta-apper kan være mindre stabile enn de offisielle versjonene som lanseres til offentligheten. Dette betyr at appen kan krasje eller at noen funksjoner kanskje ikke fungerer perfekt.

Slik blir du med:

1. Gå til Todoist sine Innstillinger.
  2. Klikk på Innstillinger på venstre side.
  3. Bla til slutten for å finne Beta-tilgang.
  4. Slå beta-tilgangen på eller av.

For å bli med i Windows 10-betaprogrammet, må du laste ned Todoist Preview for Windows 10-appen her.

For å bli med i Android-betatestprogrammet, følger du disse trinnene:

1. Gå til denne koblingen.
  2. Klikk på Bli en tester.

Hvis du allerede har Todoist-appen installert på Android-enheten din, får du en oppdatering med betaversjonen snart. Hvis du ikke har Todoist-appen installert, må du laste ned den i Google Play Store først. Du vil få en oppdatering med betaversjonen. (Det kan ta et par timer før du får oppdateringen.)

Du kan forlate betatestprogrammet og gå tilbake til den offentlig tilgjengelige versjonen når som helst. Du gjør dette ved å avinstallere testversjonen og installere appen igjen i Google Play Store. Etter at du har forlatt testprogrammet, kan det ta et par timer før du kan laste ned appens offentlig tilgjengelige versjon.

For å bli med i iOS-betatestprogrammet vårt, må du fylle ut dette skjemaet. Teamet vårt legger deg til så fort det åpner seg opp en ledig plass i betaen.

Hvis du ønsker å forlate Todoist for iOS-betatestprogrammet, følger du disse trinnene:

1. Åpne TestFlight-appen.
  2. Velg Todoist.
  3. Nederst velger du Stopp testing.

Når du begynner å bruke betaversjonen av Todoist, er det are å ta kontakt med oss på support@todoist.com hvis du har tilbakemeldinger, vil si fra om feil, eller har gode forslag. Vi setter pris på hjelpen din!