Hvordan kan jeg bruke Todoist med Slack?

Business

Hva er Slack?

Slack er et teambasert verktøy for samarbeid i skyen. Det tilbyr rom for prating (kanaler) organisert etter emne samt private grupper og direktemeldinger. Alt innhold i Slack er søkbart, inkludert samtaler, koblinger, filer og personer.

Hvordan fungerer Todoist/Slack-integrasjonen?

Denne integrasjonen lar deg opprette en ny Todoist-oppgave direkte i en Slack-kanal eller en direktemelding.

Hvordan koble Todoist med Slack?

1. Besøk https://todoist.com/slack/begin eller klikk på Slack-knappen:
    Add to Slack
  2. Klikk på teamets navn.
  3. Klikk på Godkjenn-knappen og logg deg inn på Todoist-kontoen (hvis du ikke allerede har gjort det).

Hvordan bruker jeg Todoist/Slack-integrasjonen?

For å bruke denne integrasjonen, skriver du en ny Todoist-oppgave i Slack ved hjelp av «/todoist»-kommandoen. For eksempel: «/todoist Møte med Jon i morgen p1 @viktig #møter +KariNilsen» vil automatisk opprette en oppgave med prioritet 1 om et «Møte med Jon» med forfallsdato i morgen med etiketten viktig i Møter-prosjektet, og tildele oppgaven til brukeren KariNilsen. Merk deg at Møter-prosjektet må være et prosjekt som allerede er delt med KariNilsen for at tildelingen skal fungere, hvis ikke vil «+KariNilsen»-teksten forbli en del av oppgavenavnet.