Legg til oppgave via talekommando på Apple Watch

Business

Få oppgaver ut av hodet og inn i gjøremålslisten ved å diktere oppgaven til din Apple Watch.

1. Åpne Todoist-appen ved å klikke på Todoist-logoen på Apple Watch-skjermen din.
  2. Trykk hardt hvor som helst i appen for å se alternativet Legg til oppgave.
  3. Når du ser bølgene for talegjenkjenning, sier du oppgaveinformasjonen og trykker Ferdig.
  4. På den neste skjermen kan du velge prosjekt for oppgaven.
  5. Når du er ferdig, trykker du på Lagre.