Hvordan kan jeg bruke Todoist med Zapier?

Business

Hva er Zapier?

Zapier er et automatiseringsverktøy som lar deg lage arbeidsflyter mellom de forskjellige appene og tjenestene dine.

Hvordan fungerer Todoist/Zapier-integrasjonen?

Zapier lar deg koble Todoist til over 500 forskjellige apper, som Evernote, Google Kalender og Twitter. Du kan sette opp «zaps», for eksempel å lagre fullførte oppgaver i Evernote, legge til oppgaver i Google Kalender, synkronisere oppgaver fra Podio til Todoist, og mye annet.

Utforsk og sett opp Todoist-zaps på Todoist Zapbook-siden.

Hvordan koble Todoist med Zapier?

1. Åpne https://zapier.com/zapbook/todoist.
  2. Klikk på Lag en zap med Todoist-knappen.
  3. Sett opp Todoist-utløser. Du vil bli spurt om å koble til Todost-kontoen din og gi Zapier tilgang til å bruke data på kontoen din. For å fortsette må du gi Zapier denne tilgangen.

Hvordan bruker jeg Todoist/Zapier-integrasjonen?

Ingen ytterligere handlinger trengs. Integrasjonen vil fungere helt automatisk.

Kjente problemer med integrasjonen

Nye oppgaver etter forespørsel henter ikke mine gjentatte oppgaver

Dessverre vil gjentatte oppgaver kun kvalifisere for denne utløseren første gang de blir sett. Det er i øyeblikket ikke en måte å utløse for gjentatte oppgaver.

Hvorfor vises ikke notatene mine i oppgaven min?

Notater og vedlegg er Premium-funksjoner i Todoist, så du må kjøpe Todoist Premium for at notatet skal sendes videre av zapen din.