Legg en kommentar eller fil til i et prosjekt

Business

Prosjektkommentarer legges ved hele prosjektet, i stedet for én enkelt oppgave. Du kan organisere viktig prosjektinformasjon og filer her. Spesielt hendig for å sørge for at alle er oppdatert i delte prosjekter.

1. Åpne et prosjekt fra menyen til venstre.
  2. Øverst til høyre i prosjektet klikker du på snakkeboblen.comments-web-project-comment.jpg
  3. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Hvis du vil, kan du klikke på bindersen for å legge ved en fil, eller klikke på mikrofonen for å ta opp en lydkommentar.
  5. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du endre hvem som varsles om kommentaren din. comments-web-notify.jpg
  6. Når du er ferdig, klikker du på Legg til kommentar.
  1. Åpne et prosjekt fra menyen til venstre.
  2. Øverst til høyre i prosjektet trykker du på snakkeboblen.comments-windows-project-comment.jpg
  3. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Hvis du ønsker det, kan du klikke på bindersen for å legge ved en fil.
  5. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du endre hvem som varsles om kommentaren din. comments-windows-notify.jpg
  6. Når du er ferdig, klikker eller trykker du på send-ikonet.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. I menyen som dukker opp trykker du på et prosjekt for å åpne det.
  3. Øverst til høyre i prosjektet trykker du på snakkeboblen.comments-android-project-comment.jpg
  4. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du ønsker det, kan du trykke på bindersen for å laste opp en fil eller ta opp en lydkommentar.
  6. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du velge hvem som varsles om kommentaren din ved å trykke på bjellen til venstre.comments-android-notify2.jpg
  7. Når du er ferdig, trykker du på send-ikonet.
  1. Trykk på et prosjektnavn for å åpne det.
  2. Øverst til høyre i prosjektet trykker du på snakkeboblen.comments-ios-project-comment.jpg
  3. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Hvis du ønsker det, kan du trykke på bindersen for å laste opp en fil eller ta opp en lydkommentar.
  5. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du velge hvem som varsles om kommentaren din ved å trykke på bjellen til høyre.comments-ios-notify2.jpg
  6. Når du er ferdig, trykker du på Send.