Todoist + kalenderen din

Business

Med Todoist sine kalender-feeder kan du se alle planlagte oppgaver i favorittkalenderen din, som Google Calendar, iCalendar, Outlook Calendar og eventuelle andre kalendere som lar deg abonnere med en and any other calendar that allows you to subscribe with an URL-feed.

Hvis du bruker Google Calendar, har vi en separat, 2-veis integrasjon for deg. I motsetning til kalender-feeder, vil endringer du foretar i Google Calendar automatisk synkroniseres tilbake til Todoist. Finn ut mer.

Oppgaver med en forfallsdato vil dukke opp som hendelser som varer hele dagen, mens oppgaver med en forfallsdato og et klokkeslett vil dukke opp som blokker på én time i kalenderen din. (I øyeblikket er det ikke mulig å endre varigheten til en oppgave.)

Det er to måter å koble Todoist til kalenderen din på:

Kalender-feeden for kontoen synkroniserer alle oppgaver med en forfallsdato og/eller et klokkeslett på tvers av alle prosjektene dine. En ny «Todoist»-kalender vil opprettes i kalenderappen du velger.

Kalender-feeden for prosjekt lar deg velge ett enkelt prosjekt å synkronisere med kalenderen din. En ny kalender vil opprettes for hvert nye prosjekt du kobler til. Du kan til og med dele kalender-feeder for prosjekter med kollegaer, klienter, familie og venner.

I øyeblikket synkroniseres bare disse kalender-feedene én vei. Endringer du gjør i Todoist vil vises i kalenderen din, men endringer du gjør i kalenderen vil ikke synkroniseres tilbake til Todoist.

Slik kobler du kalenderen din til Todoist

Kalender-feed for konto

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Todoist-innstillinger.
  3. Gå til fanen Integrasjoner og klikk på Apple Calendar eller Outlook. Følg deretter instruksjonene for å abonnere.
  4. For å abonnere via Google Calendar, klikker du på Kopier til utklippstavlen ved siden av kalender-feedens URL.
  5. Åpne Google Calendar.
  6. I panelet til venstre klikker du på pilen til høyre for Andre kalendere.
  7. Velg Legg til med URL og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.
  1. Klikk på tannhjulet øverst i venstre hjørne.
  2. Velg Konto i menyen på høyre side.
  3. Klikk på kopier-ikonet ved siden av kalender-feeden for å kopiere URL-en til utklippstavlen.
  4. Legg inn URL-en i kalenderappen du vil koble Todoist sammen med.
  1. Gå til https://todoist.com og logg deg inn på Todoist.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne.
  3. Trykk på Todoist-innstillinger.
  4. Gå til fanen Integrasjoner.
  5. Velg og kopier URL-en for kalender-feeden.
  6. Åpne Innstillinger på Apple-enheten din.
  7. Bla ned og trykk på Konto og passord > Legg til Konto > Annen > Legg til abonnementskalender
  8. Lim inn URL-en du kopierte tidligere.
  9. Trykk på Neste i øvre høyre hjørne.
  10. Endre navn på kalenderen, hvis du ønsker det, og trykk på Ferdig.

Når du åpner iOS Kalender-appen og trykker på de tilgjengelige kalenderne dine, vil du nå se den nye iCal-feeden du abonnerer på under Abonnementskalendere .

Det er ikke mulig å abonnere på en kalender-feed på Android-enheter ennå. Du kan fortsatt følge instruksjonene for å abonnere på en kalender-feed for Todoist fra nettappen. Den nye Todoist-kalenderen din vil også synkroniseres med kalenderappen på mobilen din.

Kalender-feed for prosjekt

1. Åpne prosjektet du vil se i kalenderen din.
  2. Klikk på wrench.png prosjekthandlinger-ikonet øverst til høyre.
  3. Velg Kalender-feed for prosjekt.
  4. Klikk på Apple Kalender eller Outlook og følg instruksjonene for å abonnere.
  5. For å abonnere via Google Calendar, klikker du på Kopier til utklippstavlen ved siden av kalender-feedens URL.
  6. Åpne Google Calendar.
  7. I panelet til venstre klikker du på pilen til høyre for Andre kalendere.
  8. Velg Legg til med URL og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.

I øyeblikket kan du bare abonnere på en kalender-feed for prosjekt på nett, eller med appen til Mac eller Windows (eldre utgaver). Vi beklager dette!