Eksportere/importere prosjektmaler

Business

Huskelister har sørget for at mange glemte oppgaver har blitt gjort, noe som har hindret mange hodepiner. Sørg for at du og/eller teamet ditt aldri glemmer noe, ved å lage deres egne prosjektmaler.

Du kan opprette og gjenbruke prosjektmaler som .csv-filer, eller som nettkoblinger som du enkelt kan dele med andre. Her er hvordan:

Du kan også enkelt kopiere oppgaver i et prosjekt.

Du kan bare opprette prosjektmaler fra nett eller skrivebordsapper. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på mobile enheter.

Opprette prosjektmaler

1. Åpne prosjektet du vil kopiere.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på wrench.png prosjekthandlinger-ikonet.
  3. Velg «Eksporter som en mal».
  4. Velg om du vil lagre malen som en .csv-fil eller som en nettkobling du kan dele.
  1. Åpne prosjektet du vil kopiere.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på wrench.png prosjekthandlinger-ikonet.
  3. Velg Eksporter til mal.
  4. Velg om du vil lagre malen som en .csv-fil eller som en nettkobling du kan dele.

Prosjektmalen din vil bli en nøyaktig kopi av originalen, inkludert alle forfallsdatoer, kommentarer og filer.

Du har muligheten til å «Bruk relative datoer» i malen din. Det betyr at datoer som «i morgen» eller «om 5 dager» vil angis basert på datoen du importerer malen inn i et nytt prosjekt. Eksempel: Hvis du oppretter det nye prosjektet og importerer malen den 5. mai, vil oppgaver med forfallsdato «i morgen» forfalle den 6. mai.

Importere prosjektmaler fra en nettkobling som kan deles

1. Klikk på nettkoblingen til prosjektmalen du vil gjenskape (se trinn 4 ovenfor).
  2. Klikk Importer.

Et nytt prosjekt dukker opp nederst i prosjektlisten din med alle oppgavene til det originale prosjektet – inkludert forfallsdatoer, kommentarer og filer.

Du kan også velge å importere malen inn i et eksisterende prosjekt fra rullegardinmenyen på import-siden.

Importere prosjektmaler fra en .csv-fil

1. Opprett et nytt prosjekt, eller åpne et eksisterende prosjekt, som du vil importere malen inn i.
  2. Klikk påwrench.png prosjekthandlinger-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Importer fra mal.
  4. Velg .csv-filmalen fra datamaskinen din (se trinn 4 ovenfor).

1. Opprett et nytt prosjekt, eller åpne et eksisterende prosjekt, som du vil importere malen inn i.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på wrench.png prosjekthandlinger-ikonet.
  3. Velg Importer fra mal.
  4. Velg .csv-filmalen fra datamaskinen din (se trinn 4 ovenfor).

Prosjektet fylles med alle oppgavene i det originale prosjektet – inkludert forfallsdatoer, kommentarer og filer.

Du kan gjenskape prosjektmalen enda raskere ved å dra og slippe .csv-filen direkte inn i et eksisterende prosjekt.