«Ugyldig eller manglende CSRF-pollett»-feilmelding

Business

Hvis du ser denne feilmeldingen når du logg deg inn på Todoist-kontone din, er det ingen grunn til panikk – det er enkle løsninger på problemet, avhengig av hvilken nettleser du bruker.

«Ugyldig eller manglende CSRF-pollett»-meldingen betyr at nettleseren din ikke kunne opprette en sikker informasjonskapsel, eller ikke kunne få tilgang til den informasjonskapselen til å godkjenne påloggingen din. Dette kan forårsakes av et tillegg som blokkerer reklame eller skript, men også av nettleseren, hvis den er satt til ikke å tillatte informasjonskapsler.

For å fikse dette problemet, følger du disse trinnene:

Chrome

1. Åpne Chrome Innstillinger.
  2. Bla til bunnen og klikk på Avansert.
  3. Under Personvern og sikkerhet klikker du på Innstillinger for innhold-knappen.
  4. Klikk på Informasjonskapsler.
  5. Ved siden av Tillat, klikker du på Legg til. Skriv [*.]todoist.com og klikk på «Legg til». Skriv deretter [*.]cloudfront.net og klikk på «Legg til».
  6. Under Alle informasjonskapsler og nettstedsdata, søker du etter todoist og sletter alle Todoist-relaterte oppføringer.
  7. Last inn Chrome på nytt og logg inn på Todoist.

Firefox

1. Gå til Firefox' Innstillinger -> Personvern og Sikkerhet.
  2. Under Historikk velger du «Bruk egne innstillinger for historikk» fra rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Unntak og hvitelist todoist.com og cloudfront.net.
  4. Bla ned til Offline nettinnhold og brukerdata.
  5. Slett Todoists frakoblede data fra listen nederst på siden.
  6. Last inn Firefox på nytt og logg inn på Todoist.

Hvis dette alene ikke hjelper, kan du prøve å aktivere tredjeparts informasjonskapsler i menyen nevnt under det andre punktet.

Safari

1. Åpne Safari Valg … fra toppmenyen eller ved å trykke Cmd + , (⌘,).
  2. Klikk på Personvern og sørg for at «Informasjonskapsler og nettstedsdata» er satt til enten «Tillat alltid» eller «Tillat fra nettsteder jeg besøker».
  3. Klikk på Administrer nettstedsdata …-knappen for å se lokalt lagret nettstedsdata.
  4. Søk etter «Todoist» og fjern alle Todoist-relaterte oppføringer.
  5. Last inn Safari på nytt og logg inn på Todoist.