«Ugyldig eller manglende CSRF-pollett»-feilmelding

Business

Hvis du ser denne feilmeldingen når du logg deg inn på Todoist-kontone din, er det ingen grunn til panikk – det er enkle løsninger på problemet, avhengig av hvilken nettleser du bruker.

«Ugyldig eller manglende CSRF-pollett»-meldingen betyr at nettleseren din ikke kunne opprette en sikker informasjonskapsel, eller ikke kunne få tilgang til den informasjonskapselen til å godkjenne påloggingen din. Dette kan forårsakes av et tillegg som blokkerer reklame eller skript, men også av nettleseren, hvis den er satt til ikke å tillatte informasjonskapsler.

For å fikse dette problemet, følger du disse trinnene:

Chrome

1. Åpne Chromes Innstillinger.
  2. Bla til bunnen og klikk på Avansert.
  3. Under Personvern og sikkerhet klikker du på Innstillinger for innhold-knappen.
  4. Klikk på Informasjonskapsler.
  5. Ved siden av Tillat klikker du på Legg til.
    1. Skriv [*.]todoist.com og klikk på Legg til.
    2. Skriv deretter [*.]cloudfront.net og klikk på Legg til.
  6. Under Alle informasjonskapsler og nettstedsdata, søker du etter todoist og sletter alle Todoist-relaterte oppføringer.
  7. Last inn Chrome på nytt og logg inn på Todoist.

Firefox

1. ÅpneInnstillingeri Firefox.
  2. På venstre side velger du Personvern og sikkerhet.
  3. Under Infokapsler og nettstedsdata klikker du på knappen Unntak ….
    1. Skriv https://todoist.com og klikk på Tillat.
    2. Skriv deretter https://cloudfront.net og klikk på Tillat.
  4. Klikk på Lagre endringer.
  5. Deretter klikker du på knappen Behandle data …
  6. Søk etter «todoist» og velg Fjern alle vist.
  7. Klikk på Lagre endringer og bekreft i vinduet som dukker opp ved å klikke på Fjern.
  8. Last inn Firefox på nytt og logg inn på Todoist.

Hvis dette alene ikke hjelper, går du til Infokapsler og nettstedsdata og setter «Infokapsler og nettstedsdata» til enten «Fra besøkte» eller «Alltid».

Safari

1. Åpne Safaris Valg … fra toppmenyen eller ved å trykke Cmd + , (⌘,).
  2. Klikk på Personvern og sørg for at «Informasjonskapsler og nettstedsdata» er satt til enten «Tillat alltid» eller «Tillat fra nettsteder jeg besøker».
  3. Klikk på Administrer nettstedsdata …-knappen for å se lokalt lagret nettstedsdata.
  4. Søk etter «Todoist» og fjern alle Todoist-relaterte oppføringer.
  5. Last inn Safari på nytt og logg inn på Todoist.