Endre språk

Business

Hvis du snakker engelsk, kinesisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, russisk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, spansk, svensk eller tyrkisk, finnes det en Todoist for deg.

Hvis språket ditt ikke er tilgjengelig ennå, er ikke alt håp ute! Vi jobber hele tiden med å utvide støtten vår til flere språk, så vi håper vi snart vil ha språk ditt tilgjengelig.

Gjør følgende for å endre innstillingen for språk i Todoist:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre og velg Innstillinger.
  2. Åpne Generelt-fanen til høyre.
  3. Klikk på rediger ved siden av språket som brukes nå.
  4. Velg foretrukket språk.

I Windows 10, Android og iOS bruker vi systemspråket. Hvis du vil bytte til et annet språk, kan du endre språket i innstillingene til enheten/systemet.