Endre språk

Business

Hvis du snakker engelsk, kinesisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, russisk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, spansk, svensk eller tyrkisk, finnes det en Todoist for deg.

Hvis språket ditt ikke er tilgjengelig ennå, er ikke alt håp ute! Vi jobber hele tiden med å utvide støtten vår til flere språk, så vi håper vi snart vil ha språk ditt tilgjengelig.

Gjør følgende for å endre innstillingen for språk i Todoist:

1. Trykk på tannhjuletøverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Trykk på Innstillinger-ikonet.
  4. Klikk på rediger ved siden av det nåværende språket.
  5. Velg språket du foretrekker.
  1. Trykk på tannhjuletøverst til venstre i Todoist.
  2. VelgTid og språk.
  3. Velg foretrukket språk under Appens språk.
  4. For å bruke endringene, må du starte appen på nytt.

Språkinnstillinger for macOS og mobilapper følger språket til enheten din. Det er ikke mulig å velge et annet språk enn det som er valgt i enhetens innstillinger, for Todoist.