Vis aktivitetsloggen

Business

Med aktivitetsloggen kan du se alt som du og de du samarbeider med om prosjektet har jobbet med – organisert etter dato og filtrert etter prosjekt, person eller hendelsestype. Se alt:

• Oppgaver lagt til
  • Redigerte oppgaver
  • Fullførte oppgaver
  • Oppgaver som ikke er fullførte
  • Slettede oppgaver

For å se kontoens aktivitetslogg:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Vis aktivitetslogg.
  3. For å filtrere aktivitet etter prosjekt, person eller hendelsestype, bruker du rullegardinmenyene øverst i aktivitetsloggen.

For å se et prosjekts aktivitetslogg:

1. Klikk på et prosjektnavn for å åpne det.
  2. Klikk på snakkeboblen øverst til høyre for å åpne prosjektkommentarer-visningen.
  3. Klikk på aktivitetslogg-ikonet ovenfor kommentarene, til høyre for prosjektnavnet.web1.jpgweb2.jpg
  4. For å endre prosjektet, eller filtrere etter person eller hendelsestype, bruker du rullegardinmenyene øverst i aktivitetsloggen.

For å se en oppgaves aktivitetslogg:

1. Før pekeren over oppgaven og klikk på snakkeboblen som dukker opp til høyre, for å åpne opp oppgavekommentar-visningen.
  2. Klikk på aktivitetslogg-ikonet ovenfor kommentarene, til høyre for prosjektnavnet.

For å se kontoens aktivitetslogg:

1. Klikk på navnet ditt øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Aktivitet.
  3. For å filtrere etter prosjekt, bruker du nedoverpil-ikonet (flask_icon.png). For å filtere etter hendelse, bruker du filter-ikonet (filter_icon.png) øverst til høyre. Når et delt prosjekt er valgt, kan du også filtrere etter smarbeidspartner.

For å se et prosjekts aktivitetslogg:

1. Klikk på et prosjektnavn for å åpne det.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre og velg Aktivitetslogg.
  3. For å filtrere etter hendelse eller samarbeidspartner (for et delt prosjekt), bruker du filter-ikonet (filter_icon.png) øverst til høyre.

Obs! Aktivitetslogger for oppgaver er i øyeblikket kun tilgjengelig på nett og i appene til macOS, Windows (eldre versjoner) og Android. Vi jobber med å legge dem til i iOS og Windows 10.

For å se et prosjekts aktivitetslogg:

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. I menyen trykker du på et prosjektnavn for å åpne prosjektet.
  3. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i prosjektet.
  4. I rullegardinmenyen velger du Aktivitetslogg.
  5. For å endre prosjektet eller se aktivitet for alle prosjekter:
    • Trykk på prosjekt-ikonet øverst til høyre i aktivitetsloggen.
    • Trykk på Alle prosjekter eller det spesifikke prosjektet du ønsker.
  6. For å filtrer etter samarbeidspartner eller hendelsestype:
    • Trykk på filter-ikonet øverst til høyre i aktivitetsloggen.
    • I rullegardinmenyen velger du Etter hendelsestype eller Etter samarbeidspartner.
    • Foreta valget du ønsker og trykk på OK.

For å se en oppgaves aktivitetslogg:

1. Trykk på et oppgavenavn for å velge oppgaven.
  2. Trykk på de tre prikkene i øverst til høyre.
  3. I rullegardinmenyen velger du Aktivitetslogg.

For å se et prosjekts aktivitetslogg:

1. Trykk på et prosjektnavn for å åpne det.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i prosjektet.
  3. I rullegardinmenyen velger du Aktivitetslogg.
  4. For å endre prosjektet eller se aktivitet for alle prosjekter:
    • Trykk på prosjekt-ikonet øverst til høyre i aktivitetsloggen.
    • Velg Alle prosjekter eller det spesifikke prosjektet du ønsker.
    • Trykk på Påfør øverst til høyre.
  5. For å filtrer etter samarbeidspartner eller hendelsestype:
    • Trykk på filter-ikonet øverst til høyre i aktivitetsloggen.
    • Trykk på Filtrer etter samarbeidspartner eller Filtrer etter handling.
    • Foreta valget du ønsker.
    • Trykk på Påfør øverst til høyre.

Obs! Aktivitetslogger for oppgaver er i øyeblikket kun tilgjengelig på nett og i appene til macOS, Windows (eldre versjoner) og Android. Vi jobber med å legge dem til i iOS og Windows 10.