Godta prosjektinvitasjoner automatisk

Business

Spar tid ved automatisk å godta prosjektinvitasjoner fra samarbeidspartnere du har godtatt invitasjoner fra tidligere, eller fra medlemmer av Todoist Business-teamet ditt. Slik slår du denne innstillingen på/av:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger > Generelt.
  3. Fra Godta invitasjoner automatisk-rullegardinmenyen velger du Ja, godta invitasjoner automatisk fra kjente samarbeidspartnere eller Nei takk for å deaktivere det fra rullegardinmenyen.
  1. Trykk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Slå Godta invitasjoner automatisk til enten  eller av.
  1. Trykk på mer-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger > Generelt.
  3. Merk eller avmerk  Godta invitasjoner automatisk for å slå det på eller av.
  1. Trykk på mer-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger > Generelt.
  3. Slå Godta invitasjoner automatisk til på eller av.
Hvis Godta invitasjoner automatisk er satt til av, vil du bli spurt om å manuelt godta eller avslå alle prosjektinvitasjoner.