Hvordan kan jeg bruke Todoist med Google Drive og Dropbox?

Business

Hva er Google Drive og Dropbox?

Google Drive og Dropbox er apper for skylagring.

Hva gjør integrasjonen?

Todoists fildeling lar deg laste opp, lagre og dele filer fra Dropbox og Google Drive (i tillegg til filer fra datamaskinens harddisk) rett til oppgavene dine. Du kan laste opp filer til Dropbo og Google Drive, og deretter kan du koble dem til Todoist-oppgaver.

Google Drive- og Dropbox-integrasjonen er ikke tilgjengelig i Windows 10-appen vår ennå. De kommer i fremtiden.

Hvordan bruker jeg integrasjonene?

1. Før pekeren over oppgaven og klikk på notat-ikonet som dukker opp ved siden av oppgavens navn.
  2. Klikk på last opp-ikonet, og velg deretter plasseringen du vil laste opp en fil fra: Google Drive eller Dropbox.
  3. Bla deg gjennom filene og klikk på navnet til filen du vil legge ved.