Legg en etikett til en oppgave

Business

Legg til mer nyttig kontekst til oppgavene dine med etiketter.

Legg en etikett til en ny oppgave:

1. Klikk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. Skriv «@» i oppgavefeltet (eller klikk på etikett-ikonet til høyre).
  3. I menyen som dukker opp, velger du etiketten du ønsker å legge til. Fortsett med å skrive etikettnavnet for å snevre inn resultatene.
  4. Hvis en etikett du skriver ikke eksisterer ennå, får du muligheten til å opprette den. Fullfør det du skal skrive og klikk på Etikett ikke funnet. Opprett «Etikettnavn».

Legg en etikett til en eksisterende oppgave:

1. Klikk på en oppgave for å redigere den.
  2. Skriv «@» i oppgavefeltet og følg de samme instruksjonene som ovenfor, for å legge til en eksisterende etikett eller opprette en ny.

Legg en etikett til en ny oppgave:

1. Trykk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. I menyen som dukker opp nederst på skjermen, trykker du på etikett-ikonet (eller skriver @).
  3. I listen som dukker opp, velger du etiketten du ønsker å legge til. Fortsett med å skrive etikettnavnet for å snevre inn resultatene.
  4. For å opprette og legge til en ny etikett til oppgaven, fullfører du etikettens navn og trykker på Legg til etikett «Etikettnavn».

Legg en etikett til en eksisterende oppgave:

1. Trykk på en oppgave for å velge den.
  2. I menyen som dukker opp nederst på skjermen, trykker du på blyanten.
  3. Trykk på Etiketter.
  4. Trykk for å velge eksisterende etikett(er) du vil legge til fra listen, og trykk på OK.
  5. Trykk på send-ikonet for å lagre endringene dine.

Hvis du vil legge til en ny etikett til en eksisterende oppgave:

1. Trykk på en oppgave for å velge den.
  2. I menyen som dukker opp nederst på skjermen, trykker du på blyanten.
  3. Trykk på oppgavenavn-feltet.
  4. Etter oppgavenavnet legger du inn et mellomrom og skriver @-symbolet, etterfulgt av navnet til den nye etiketten.
  5. Trykk på Legg til etikett «Etikettnavn».
  6. Trykk på send-ikonet for å lagre endringene dine.

Legg en etikett til en ny oppgave:

1. Trykk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. I menyen som dukker opp under oppgavefeltet, trykker du på etikett-ikonet (eller skriver @).
  3. I listen som dukker opp, velger du etiketten du ønsker å legge til. Fortsett med å skrive etikettnavnet for å snevre inn resultatene.
  4. For å opprette og legge til en ny etikett til oppgaven, fullfører du etikettens navn og trykker på Legg til etikett «Etikettnavn».

Legg en etikett til en eksisterende oppgave:

1. Trykk på en oppgave for å velge den.
  2. I menyen som dukker opp under oppgaven, trykker du på blyanten.
  3. Trykk på Etiketter.
  4. Velg eksisterende etikett(er) du vil legge til oppgaven.
  5. For å opprette og legge til en ny etikett til oppgaven, trykker du på +-ikonet øverst til høyre, gir etiketten et navn og velger en farge, og trykker på Ferdig i det øvre høyre hjørnet.
  6. Når du har valgt etikettene du ønsker, trykker du på > Rediger oppgave i øvre venstre hjørne.
  7. Trykk på Ferdig i øvre høyre hjørne for å lagre endringene dine.

Legg til en etikett til en ny oppgave:

1. Klikk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. Skriv «@» i oppgavefeltet (eller klikk på etikett-ikonet til høyre).
  3. I menyen som dukker opp, velger du etiketten du ønsker å legge til. Fortsett med å skrive etikettnavnet for å snevre inn resultatene.
  4. For å opprette og legge til en ny etikett til oppgaven, fullfører du etikettens navn og klikker på +Legg til etikett «Etikettnavn».

Legg en etikett til en eksisterende oppgave:

1. Klikk på en oppgave for å redigere den.
  2. Skriv «@» i oppgavefeltet og følg de samme instruksjonene som ovenfor, for å legge til en eksisterende etikett eller opprette en ny.

Det er mye mer du kan gjøre med etiketter for å organisere oppgavene dine. Finn ut hvordan du får mest mulig ut av etiketter.