Legg en etikett til en oppgave

Business

Legg til mer nyttig kontekst til oppgavene dine med etiketter.

Legg en etikett til en ny oppgave:

1. Klikk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. Skriv «@» i oppgavefeltet (eller klikk på etikett-ikonet til høyre).
  3. I menyen som dukker opp, velger du etiketten du ønsker å legge til. Fortsett med å skrive etikettnavnet for å snevre inn resultatene.
  4. Hvis en etikett du skriver ikke eksisterer enda, får du muligheten til å opprette den. Fullfør det du skal skrive og klikk p åEtikett ikke funnet. Opprett Label_name.

Legg en etikett til en eksisterende oppgave:

1. Klikk på en oppgave for å redigere den.
  2. Skriv «@» i oppgavefeltet og følg samme instruksjoner som ovenfor for å legge til en eksisterende etikett eller opprette en ny.

Legg en etikett til en ny oppgave:

1. Trykk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. I menyen som dukker opp nederst på skjermen, trykker du på etikett-ikonet (eller skriver @).
  3. I listen som dukker opp, velger du etiketten du ønsker å legge til. Fortsett med å skrive etikettnavnet for å snevre inn resultatene.
  4. For å opprette og legge til en ny etikett til oppgaven, fullfører du etikettens navn og trykker på Legg til etikett «Label_Name».

Legg en etikett til en eksisterende oppgave:

1. Trykk på en oppgave for å velge den.
  2. I menyen som dukker opp nederst på skjermen, trykker du på blyant-ikonet.
  3. Trykk på Etiketter.
  4. Trykk for å velge etikett(er) du vil legge til fra listen, og trykk på OK.
  5. Trykk på send-ikonet for å lagre endringene dine.

Når du legger til en etikett til en eksisterende oppgave, vil du bare kunne velge fra eksisterende etiketter. For å legge til en ny etikett til en oppgave, må du først opprette den nye etiketten:

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i listen med etikettene trykker du på Administrer etiketter.
  3. Velg Legg til etikett.
  4. Skriv inn den nye etikettens navn og velg en farge.
  5. Når du er ferdig, trykker du på send-ikonet øverst til høyre.

Legg en etikett til en ny oppgave:

1. Trykk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. I menyen som dukker opp under oppgavefeltet, trykker du på etikett-ikonet (eller skriver @).
  3. I listen som dukker opp, velger du etiketten du ønsker å legge til. Fortsett med å skrive etikettnavnet for å snevre inn resultatene.
  4. For å opprette og legge til en ny etikett til oppgaven, fullfører du etikettens navn og trykker på Legg til etikett «Label_Name».

Legg en etikett til en eksisterende oppgave:

1. Trykk på en oppgave for å velge den.
  2. I menyen som dukker opp under oppgaven, trykker du på blyant-ikonet.
  3. Trykk på Etiketter.
  4. Velg etiketten(e) du vil legge til oppgaven.
  5. For å opprette og legge til en ny etikett til oppgaven, trykker du på +-ikonet øverst til høyre, gir etiketten et navn og velger en farge, og trykker på Ferdig i det øvre høyre hjørnet.
  6. Når du har valgt etikettene du ønsker, trykker du på < Rediger oppgave i øvre venstre hjørne.
  7. Trykk på Ferdig i øvre høyre hjørne for å lagre endringene dine.

Legg til en etikett til en ny oppgave:

1. Klikk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. Skriv «@» i oppgavefeltet (eller klikk på etikett-ikonet til høyre).
  3. I menyen som dukker opp, velger du etiketten du ønsker å legge til. Fortsett med å skrive etikettnavnet for å snevre inn resultatene.
  4. For å opprette og legge til en ny etikett til oppgaven, fullfører du etikettens navn og klikker på +Legg til etikett Label_Name.

Legg en etikett til en eksisterende oppgave:

1. Klikk på en oppgave for å redigere den.
  2. Skriv «@» i oppgavefeltet og følg samme instruksjoner som ovenfor for å legge til en eksisterende etikett eller opprette en ny.

Det er mye mer du kan gjøre med etiketter for å organisere oppgavene dine. Finn ut hvordan du får mest mulig ut av etiketter.