Legg en kommentar eller fil til i en oppgave

Business

Lagre all relevant oppgaveinformasjon – notater, koblinger, filer, lydopptak og annet – rett i oppgavene dine med kommentarer.

1. Før pekeren over en oppgave og klikk på snakkeboblen som dukker opp til høyre for oppgavenavnet.comments-web-comment.jpg
  2. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  3. Hvis du vil, kan du klikke på bindersen for å legge ved en fil, eller klikke på mikrofonen for å ta opp en lydkommentar.
  4. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du endre hvem som varsles om kommentaren din. comments-web-notify.jpg
  5. Når du er ferdig, klikker du på Legg til kommentar.
  1. Trykk på et oppgavenavn.
  2. I menyen som dukker opp nederst på skjermen, trykker du på snakkeboblen.comments-android-comment.jpg
  3. Hvis du ønsker det, kan du trykke på bindersen for å laste opp en fil eller ta opp en lydkommentar.
  4. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du velge hvem som varsles om kommentaren din ved å trykke på bjellen til venstre.comments-android-notify2.jpg
  6. Når du er ferdig, trykker du på send-ikonet.
  1. Trykk på et oppgavenavn.
  2. I alternativene som dukker opp under oppgavefeltet, trykker du på snakkeboblen.comments-ios-comment.jpg
  3. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Trykk på bindersen for å laste opp en fil eller ta opp en lydkommentar.
  5. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du velge hvem som varsles om kommentaren din ved å trykke på bjellen til høyre.comments-ios-notify2.jpg
  6. Når du er ferdig, trykker du på Send.
  1. Før pekeren over en oppgave og klikk på snakkeboblen til høyre.comments-windows-comment.jpg
  2. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet i høyre sidepanel.
  3. Klikk på bindersen for å legge ved en fil.
  4. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du endre hvem som varsles om kommentaren din. comments-windows-notify.jpg
  5. Når du er ferdig, klikker du på Send.

Du kan også legge til kommentarer og legge ved filer i prosjekter! Hendig når du vil lagre overordnet prosjektinformasjon på ett sted og dele det med samarbeidspartnere.