Filter for oppgaver etter etikett

Business

Du kan søke etter oppgaver med en viss etikett ved å skrive etiketten inn i søkefeltet øverst i Todoist. Eksempel: «@e-post».

Du kan også åpne listen med etiketter og klikke eller trykke på en etikett for å hente opp en liste med alle tilknyttede oppgaver.

Her er noen andre hendige søkeforespørsler du kan bruke med etiketter:

Søk

Wha det gjør

@e-post

Viser alle oppgaver med etiketten @e-post

@e-post og @venter

Viser alle oppgaver som er merket med både @e-post og @venter

(i dag | forfalt) og @e-post

Viser alle oppgaver som enten forfaller i dag eller har forfalt med etiketten @e-post

7 dager & @venter

Viser alle oppgaver som forfaller de neste 7 dagene med etiketten @venter

ingen etiketter

Viser alle oppgaver som ikke har noen etiketter

Du kan lagre favorittsøkene dine som filtre for enkel tilgang senere.