Slett en etikett

Business

Slik blir du kvitt etiketter du ikke lenger trenger:

1. Før pekeren over etiketten du vil slette, og klikk på de tre prikkene som dukker opp til høyre.
  2. Velg Slett etikett fra rullegardinmenyen.labels-web-delete.jpg
  3. I vinduet som dukker opp, klikker du på OK-knappen for å bekrefte.
  1. Trykk på meny-ikonetøverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk Etiketter for å vise etikettlisten din.
  3. Bla til bunnen av etikettlisten og trykk på Håndter etiketter.
  4. Trykk på etiketten du vil slette.
  5. Trykk på detre prikkene øverst til høyre og velg Slett fra rullegardinmenyen.
  6. I boksen som dukker opp, trykker du på Ja for å bekrefte.
  1. Trykk på etiketten du vil slette.
  2. Trykk på de tre prikkeneøverst til høyre.
  3. Velg Rediger etikett fra rullegardinmenyen.
  4. Trykk på Slett etikett.
  5. Trykk på Slett etikett igjen for å bekrefte.
  1. Høyreklikk på etiketten du vil slette.
  2. Velg Slett-alternativet.
  3. Klikk på Bekreft

Mer om etiketter