Hvordan kan jeg bruke Todoist med IFTTT?

Business

Hva er IFTTT?

IFTTT (If This Then That) lar deg skape kraftige tilkoblinger («applets») til forskjellige typer apper og tjenester.

Hva gjør integrasjonen?

IFTTT lar deg sette opp applets, som å legge til populære Redditt-innlegg i leselisten din, gjøre Google Kalender sin hendelser til oppgaver, varsle alle på Slack når en ny oppgave er opprettet, og andre ting.

Klikk på koblingen nedenfor for å utforske og sette opp Todoist appleter: Todoist IFTTT-appleter laget av brukere.

Hvordan koble Todoist til IFTTT?

1. Åpne Todoists IFTTT-kanal og aktiver det på IFTTT-kontoen din.

Hvordan bruker jeg integrasjonen?

Koble Todoist-kontoen din til over 200 forskjellige kanaler, inkludert Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit og mange andre.