Hvordan kan jeg bruke Todoist med Toggl Button?

Business

Hva er Toggl Button?

Toggl Button er en Chrome-utvidelsen med åpen kildekode.

Hva gjør integrasjonen?

Toggl Button lar deg følge med på hvor mye tid du bruker på hver oppgave direkte i Todoist på nett.

Integrasjonen med Toggle støttes i øyeblikket kun i nettappen.

Hvordan koble Todoist til Toggle Button?

1. Installer Toggl Button fra Chrome-nettbutikken.
  2. Under «URL-tillatelser» merker du av boksen ved siden av todoist.com.
  3. I vinduet som dukker opp klikker du på Tillat-knappen, for å godta Toggls forespørsel om ekstra tillatelser.
  4. Logg inn på Toggl fra utvidelsens meny øverst til høyre i nettleseren din, eller ved å gå til Toggl.com.

Hvordan bruker jeg integrasjonen?

1. Start Toggle-klokken i Todoist ved siden av oppgaven du jobber med. Oppgavens navn legges til tidsoppføringen i Toggl.

Alt foregår i sanntid, så når du tar tiden på en oppgave i Todoist, kan du se tiden gå inne på Toggle-kontoen din på nett:

I Todoist

I Toggl