Ta opp lydkommentar

Business

Noen ganger har du ikke tid til å skrive en hel kommentar. Det er her lydkommentarer kommer inn i bildet. Lydkommentarer er en rask og enkel måte å gi informasjon om en oppgave eller et prosjekt når denne informasjon er for lang til å skrive eller du ikke har tid til å skrive inn den.

Slik lager du en lydkommentar i Todoist:

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Før pekeren over en oppgave og klikk på snakkeboblen ved siden av navnet.
  3. Klikk på mikrofon-ikonet, klikk på Ta opp for å ta opp en lydkommentar, og klikk på Legg vd for å legge den ved oppgaven.
  4. For å høre på et eksisterende opptak, klikker du på Spill av.

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Trykk på et oppgavenavn.
  3. Trykk på snakkeboblen nederst.
  4. Trykk på bindersen og velg Ta opp lyd.
  5. Når mikrofonen dukker opp, tar du opp kommentaren din. Når du er ferdig, trykker du på OK-knappen.
  6. Trykk på send-ikonet.

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Trykk på et oppgavenavn.
  3. Under oppgavenavnet trykker du på snakkeboblen.
  4. Trykk på bindersen og velg Ta opp lyd.
  5. Trykk på den røde sirkelen og si kommentaren din. Når du er ferdig, trykker du på den røde firkanten.
  6. Øverst til høyre trykker du på Legg ved.
  7. Øverst til høyre trykker du på Send.

Beklager, dette alternativet er ikke tilgjengelig ennå i macOS- og Windows-appen. Vi jobber med saken!