Hvordan tjene/miste Karma

Business

Du tjener Karma når:

• Du legger til oppgaver.
  • Du fullfører oppgaver i tide.
  • Du bruker avanserte funksjoner, som etiketter, tilbakevendende forfallsdatoer og påminnelser.
  • Du når mål du har satt deg for antall oppgaver du ønsker å fullføre, enten daglig eller ukentlig.
  • Du oppnår løpende «måloppnåelse» ved å nå målene for flere dager/uker på rad.

Du mister Karma når:

• Du har oppgaver som er fire dager på overtid.

Du kan endre Karma-innstillingene dine for å tilpasse dine daglige og ukentlig oppgavemål, velge hvilke dager i uken som ikke skal telle mot disse målene (som helger), og slå på feriemodus, så du ikke bryter måloppnåelsen din mens du er borte.