Hvordan kan jeg bruke Todoist med Timely?

Business

Hva er Timely?

Timely er en app for å spore tid, som lar deg følge med på hvor mye tid du bruker på prosjekter og oppgaver.

Hvordan fungerer integrasjonen?

Timely lar deg se alle fullførte oppgaver fra Todoist og tidspunktet du merket dem som fullført i Minne-tidslinjen, noe som gjør det veldig enkelt å logge tiden for alt arbeidet du har fullført i dag.

Hvordan kobler jeg Todoist sammen med Timely?

1. Logg deg inn på Timely-kontoen din, eller opprett en ny konto her. Gå deretter til Apper-fanen inne på innstillingene til Timely.
  2. Klikk på Todoist og koble kontoen til Timely.
  3. Klikk på Godkjenn-knappen og logg deg inn på Todoist-kontoen … og du er ferdig!

Hvordan bruker jeg integrasjonen?

1. Før pekeren over Todoist-prikken på tidslinjen din for å se fullførte oppgaver og klokkeslettet du fullførte dem.
  2. Klikk og dra for å velge Todoist-prikken for å legge til logget tid for den oppgaven.
  3. Klikk på Lagre.