Konfigurer proxyen for Outlook-tillegget

Business

For å konfigurere proxyen for Todoist Outlook-tillegget, klikker du på den lille pilen nedenfor Todoist Opprett oppgave-knappen i Outlook-verktøylinjen.

1-outlook-old-todoist-setting.jpgPå konfigurasjonsskjermen som dukker opp, kan du velge enten:

• Ingen proxy – hvis tilkoblingen din ikke tillater en proxy.
  • Innstillinger for systemproxy – for å bruke de vanlige innstillingene for Windows sin proxy.
  • Manuall konfigurasjon av proxy – for å legge inn proxyens adresse og port.